| Adelin0114 a întrebat:

Bună TPU o întrebare pentru fete mai mult..am 27 ani sunt însurat de 8 ani aproape eu personal simt nevoia sa fac sex în fiecare seara chiar și de 2 ori pe seara vi se pare stresant exagerat? soția nu ma refuza dar o simt ca de multe ori o face doar sa îmi facă plăcerea mie poate o plictisesc?

14 răspunsuri:
| ywar a răspuns:

La 27 de ani e normal sa ai o viata sexuala foarte activa, ca cea pe care o descrii tu. Odata cu inaintarea in varsta va fi mai profunda si, poate putin mai rar. Cred ca vor prima sentimentele, prietenia, omul din femeia care iti este alaturi. Eu am destui ani peste tine si cred ca viata sexuala este ok chiar si la o alta varsta - sa o numim a doua. Nu e nimic exagerat, nu e nimic vulgar, nu e nimic stresant atat timp cat tu esti doar al ei si ea doar a ta. Traiti clipa impreunarii, ca si cum ar fi ultima dar iubiti-va si sufletele, singurele care dainuie peste timp. Daca cineva te iubeste nimic nu va fi fortat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu neapărat să o plictisești, dar se poate simți obligata sa o facă, mai ales atunci când nu are chef.
Trebuie sa tii cont și de felul cum se simte ea.

| dullcat a răspuns:

Daca citesti pe fata ei ca o face numai din obligatie, da, e clar ca o plictisesti si i se pune. Ai putin respect si mai fa o pauza, asteapta sa initieze si ea.

Răspuns utilizator avertizat
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

știu ca întrebarea este pentru fete dar simt ca trebuie sa intervin. Fratele meu îmi pare rău pentru tine ca te-ai însurat atât de tânăr și ai lăsat viață frumoasa a libertății sa treacă pe lansa tine, tu în timpul ala fiind sclavul soției. Femeile Desi nu vor sa recunoască, scopul lor în viață pentru care sunt în stare sa isi vândă familia este sa devină neveste. Pana le ceri de soție sunt docile, cuminți și fac sex de câte ora avem noi bărbații pofta. După ce le-am cerut de neveste și ele și-au atins scopul, lasă masca jos iar sexul nu mai este o prioritate, vor face doar mecanic ca sa nu va simțiți voi prost. căsătoria este atât lacătul libertatrii și liberului arbitru dar și sfârșitul pasiunii amoroase și conjugale. Studiile clinice și științifice au demonstrat asta și nimeni nu poate face nimic în acest sens. Rezultatele consecintei căsătoriei se pot vedea la stiriile de la ora 19

| darrio2007 a răspuns:

Poate ea nu are chef atunci cand vrei tu. Si invers.
In orice casnicie se intampla asa ceva.
Sunt casatorit, deci vorbesc din experienta.

| Adelin0114 explică (pentru Violleta2022):

Are dreptate baieti ăștia care tot zice ca vorbești anapoda... unde vezi tu ca am zis ca nu sunt însurat în acea întrebare? Sunt curios.

Doamneee ce deșteaptă ești unde am specificat eu ca sunt neinsurat sau unde am scris cuvântul curva? sau unde am scris ca are copii cu altul? cred ca trebuie sa dormi mai mult esti cam obosita

Da scuzami exprimarea? nu am specificat ca sunt copii mei dar nici ca nu ar fi deci tu ai dedus ce ai vrut.și app nu am mințit cu nimic dar dacă nu îți convine poți trece peste sau dacă nu ai ce face răspunde la alți evitama

| Sadgirl1411 a răspuns:

Miasi dori sa fi fost și al meu asa

| Adelin0114 explică (pentru Sadgirl1411):

Dar se pare ca nu e bine nici asa?‍♂️