In functie de anotimp cade si parul(si sa nu razi pentru ca asa e). Toamna si primavara.Da, spalatul pe cap des si placa la fel dauneaza f tare.De 2 ori pe saptamana ar fi suficient sa iti speli parul.Despre uleiul de ricin,e bun,eu l-am incercat,eu puneam cateva picaturi de ulei de ricin intr-un vas, cateva picaturi de vitamina A(gasesti la farmacie) si un galbenu stiu de ou.Le amesteci si le pui la radacina parului timp de o ora jumatate, iar capul il vei inveli intr-un prosop.O data pe saptamana faci asta pentru ca iti poti ingrasa parul daca repeti mai des tratamentul.Eu l-am folosit si mi-a facut bine, dar...mi-a recomandat cineva un sampon Alpecin C1(din farmacie), costa cam 32 lei, contine cofeina si sunt de doua ori mai multumita decat de uleiul de ricin.Ma spal cu el de vreo 4 luni si am la fire care s-au regenerat foarte vizibile.Merita sa incerci. Orice tratament se face minim 3 luni ca sa vezi rezultatele.
Numai bine :*
Uff` e de rau daca foloseai placa de 2 ori pe zi si te vopseai la 2 luni:-s. Deci, tunde`te putin, incat sa iti iei din varfuri. Lasa`ti parul natural si foloseste sampon pentru regenerarea parului, [ Sa folosesti si balsam cand te speli] Imi pare rau dar despre uleiul de ricin nu pot spune nimic fiinda nu am incercat. Succes
Desigur ca are un efect foarte bun depinde si de pielea capului, uite un remedeiu foarte bun.Masezi scalpul cu ulei de de ricin, masajul se face cu 1-2 ore inainte de spalare si se acopera cu un prosop. Se spala cu sampon si se clateste cu apa calda in care s-au adaugat doua linguri cu zeama de lamaie sau otet. Tratamentul se repeta timp de doua saptamani.