| eliza7943 a întrebat:

Pe 12.06-16.06(inclusiv 12-16) am avut CM
Luna asta trebuia sa îmi vina CM pe data de 11.07-14.06(inclusiv 11-14).
Am avut contact sexual in data de 25-28.06 cu ejaculare in mine.
Pe data de 7.07 mi-am făcut un test de sarcina care a ieșit negativ (tip banda/făcut la ora 18).
Acum mi-a întârziat ciclu 8 zile deoarece trebuia sa îmi vina pe 11.
Sânii mi s-au întărit, dimineata și seara ma doare burta(ovarele cred) pofta de mâncare nu am și fac pipi mai des.
Îmi puteți spune dacă este vorba de o sarcina?
Mulțumesc ❤️

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca intr-adevar esti insarcinata, in acest caz FELICITARI. Multa sanatate!

2 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Fiindca ai prezentat doar un singur ciclu menstrual complet, cel inceput in luna Mai si terminat in luna Iunie, NU se poate trage o concluzie in privinta caracteristicii si a tipului ciclului. Se pare ca ciclul tau menstrual este de fapt un ciclu foarte dereglat deci NEREGULAT. Din acest motiv NU se poate efectua o analiza care sa reflecte realitatea si drept urmare se pot emite/formula doar presupuneri sau pareri dar subiective, lipsite de orice valoare si obiectivitate. Actualul ciclu menstrual a ajuns deja la o lungime de 37 de zile insa nu se poate spune din ce motiv. Se poate face un test de sarcina fiindca rezultatul obtinut va fi valid/valabil si corect deoarece au trecut 22 de zile de la data la care a fost intretinut ultimul contact sexual. Testul de sarcina efectuat in data de 7 Iulie, a fost facut absolut INUTIL/FARA ROST. Fiindca se pare ca au inceput sa apara simptome premenstruale, acest lucru intareste convingerea conform careia probabilitate de a exista o sarcina in conditiile descrise este foarte mica spre imposibila. Multa sanatate!

| eliza7943 explică (pentru corbulalbrosu):

Sunt însărcinată