| SamCloverAlex a întrebat:

Pe data de 18 decembrie am intretinut relatii sexuale,iar la sfarsitul contactului sexual am observat ca sperma se scursese la baza prezervativului.A doua zi,am avut menstruatie, pana pe data de 24 decembrie, deci de pe 19 pana pe 24.Pe 27 am intretinut din nou relatii sexuale,si s-a intamplat acelasi lucru, cu sperma.Pe 29, am observat niste scurgeri maronii pe lenjerie.Este posibil sa fiu insarcinata? Desi scurgerile le-am avut in fiecare luna aproape, ma gandesc ca de la raceala.Multumesc!

Răspuns Câştigător
| madagascar a răspuns:

Nu ai cum sa fi gravida, si nici nu ai cum sa faci un test de sarcina atat de devreme, pentru scurgerile alea trebuie sa mergi la doctor, exista alte boli mai grave decat o raceala, chiar e foarte important sa mergi la doctor, problemele de genul asta nu se rezolva aici, cu cat amani cu atat problemele se pot agrava, legat de prezervative, daca nu te multumesc schimbale, poate nu sunt masura potrivita pentru partener, sau sunt de proasta calitate.

11 răspunsuri:
| bengalezu a răspuns:

Daca nu stii nimic nu fa sex sa vii sa pui intrebari de genu ca esti insarcinata.nu esti...

| papusica987 a răspuns:

Mai bine fa un test de sarcina.
si alta data ai grija.
nu putem sa stim daca esti sau nu:-ss.

:*

| gogoasa007 a răspuns:

Da de ce partenerul tau nu foloseste corespunzator prezervativele, poate acum ai scapat (sansele sa fi insarcinatra sunt

| TheSmith a răspuns:

Ai tripleti!

| Larisssaa a răspuns:

Cel mai bine ar fi să te duci să faci un contol. Aşa vei ştii sigur dacă eşti sau nu.
Succes!

| Turok90 a răspuns:

Nu esti însărcinată. Dar ar fi mai bine ca prietenul tău să învete să pună corect prezervativul.

| radu75 a răspuns:

Din ce am inteles eu scurgerile alea la baza prezervativului sunt pentru ca prietenul tau o are cam mica, adica era cam larg intelegi? asupra sarcini nu ma pot pronunta dar, avand in vedere ca a lui este cam mica si a stat cam larg prezervativul s a scurs sperma si in vagin sau in zonqa vaginului. nu ramai chiar asa de repede gravida, stai linistita. sa faci totusi un test!

| costelus25 a răspuns:

Cel mai bine este sa mergi la un control ginecologic...ai intretinut relatiile intime exact in perioada cu cel mai ridicat risc de a ramane insarcinata inainte cu 3-4 zile inainte de menstruatie si 3-4 zile dupa menstruatie. testul te sarcina nu prea te ajuta dupa cateva zile de la contact.

| SamCloverAlex explică (pentru costelus25):

Nu pot sa fac controale ori de cate ori ma ***winking

| Nelamuritul a răspuns:

Nu esti.(credtongue)

| SamCloverAlex explică (pentru bengalezu):

Nu te obliga nimeni sa raspunziwinkingde aia e TPU, sa intrebi