| NúmeroUno a întrebat:

BUNA TPU!
Penisul meu e cam de 15 cm si e cam mic si vreau sa-l maresc ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| BomboDinCongo a răspuns:

15 cm nu e mic.e chiar mare... oameni buni, nu vă mai stresați în legătură cu mărimea penisului. javrele alea numite femei ne-au băgat în cap că băieții trebuie să fie dotați..ghiciți ce, fetele sunt perfecte? să fim serioși, multe au sânii mici, sunt crăcănate, strâmbe..ideea e că nu contează câți cm ai, asta e, nu prea se poate mări. eventual se face operație dar e destul de riscant

17 răspunsuri:
| Norvegianul a răspuns:

Vrei s-o ai de 30, sau ce?laughing

| theboywithanewbrightwonderfulfuture a răspuns:

Eu cred ca ai nevoie de minte nu de un penis mai lung.

| GoguSteriade a răspuns:

Agata greutati de el si umbla cu ele prin casa. Incepi cu ceva usor, la 0, 5kg si apoi cresti progresiv masa.

| Sara2 a răspuns:

Si cum te-am putea noi ajuta? laughing

| Prafdesteleinculori a răspuns:

I-ati pasile din sex shop cu max 100 lei. funda?

| nuamnumedececontinuuisacitesti a răspuns:

Roaga-te la zei sa ti-l mareasca! as fi zis dumnezeu dar cred ca el stie deja ca ai ramas fara minte

| gabigabriel a răspuns:

Da laba rolling on the floor ba da sa mor daca nu puneti niste intrebari...

| madyddd a răspuns:

Pai ce fel de "numeroUno" esti tu?!laughing
Prelungitor pentru penis, exista?
sau incearca sa ii dai de mancare, pune ingrasamant pe el si asteapta pana pe la 18 19 ani si ai sa vezi ca a dat roadebig grin

Băh, numeroUno, e vai de capu tau.da`l incolo de penis... ti`l trag eu pana se face de 5697358634583645846 de cm... sa vezi ca pe urma nu`ti mai incape in chiloti. da`o incolo de treabarolling on the floor

| DDoctorita a răspuns:

In primul tand, sper sa fie la misto intrebarea! laughing

In caz ca, chiar esti preocupat, vreau sa iti spun ca nu din pacate nu iti poti marii penisul! Motivul? Tesutul conjuntiv, vasele si nervii nu se maresc asa de usor la o varsta normala. =)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru madyddd):

Frumusete,mai incet ca il doare; cu lungimea aia, poate face o autostrada linistit si ma tem ca nu va mai avea nevoie de chiloti.

| guydo a răspuns:

Dc ai peste 19 ani si atunci i grav cauat pe net tehnici o sa gasesti pentru ca penisul functioneaza ca si muschi de le biceps( exemplu) deci dc il " antrenezi " o sa dea roade dar foarte greu dar conteaza mai mult mintea crede-ma nu asa grav 15 dc ai avea 10 ar fi grav, la o fata care a facut sex de mai putin de 24 ori o satisface si marimea de 15

| Mihai118 a răspuns (pentru guydo):

Daca sti cum, orice fata o poti satisface cu 15...

| SmRpT a răspuns (pentru madyddd):

Ti-am zis ca esti cu capu'!rolling on the floor))))))))))))))))))))))))))))

| madyddd a răspuns (pentru SmRpT):

Bai belitule, mai traiesti?! *** mortii ma-tii de ratat.

| SmRpT a răspuns (pentru madyddd):

Ce ti-as da o belita peste ochibatting eyelashes.....pacat ca se scrie "matii" nu "ma-tii", mai da si tu pe la scoala sau esti ca trenu', ai 2 clase?rolling on the floor)

| Awesomeness a răspuns (pentru SmRpT):

A scris corect "ma-tii". Este corect ^_^.

| annabetu a răspuns:

Vezi aici http://xshop.cabanova.com/solutie-marire-a.html
Este foarte bun o sa fi multumit

Sper sa te ajute

Întrebări similare