Fii atenta fa asa! Cand va mai vedeti fa pe indiferenta tine mereu Incearca sa umbli cu mai multi prieteni adica poate si cu un baiat ma rog.Si el cand o sa treaca pe langa tine tu razi zambesti te distrezi cu tipu si cand te saluta tu treci cu un val din ala de fericire si un ceau simplu si iti zic eu ca o sa functioneze tot timpu functioneaza Si aa da cu vara`sa afla si tu mai mult despre ea sau de cine ii place si fa`i in ciuda Bafta
Pai sincer am incercat sa ma distrez mai mult cu unii baieti ba chiar ma inteleg bine si cand mai trece pe langa mine nici nu ma baga in seama
Var cu verisoara.Cred ca e legal. Poate sora cu frate nu e legal.In legatura cu asta, spune-i si tu cal iubesti, iar verisoarei lui sa nu se mai bage intre voi. Funda?
Dar sunt foarte timida
Nu fi timida.Fiecare dintre noi are o parte dura.Si eu cu prima prietena, am dat-o in bara. Apoi mi-am recapatat curajul, si am vorbit o grmada cu ea fara in fata.
Ce ma ce face justin bieber.MOARE )))) E TANAR MAI DAR SUNT UNUL DINTRE CEI CARE-L URASC
beausingurlamasamea întreabă: