| AcadeauaRozaliee a întrebat:

Persoana care mi-a spus ca baiatul de care imi place se saruta cu limba cu verisoara sa este de incredere si a avut dreptate ca m-am impacat cu prietena mea si a zis ca e adevarata chestia asta...sincer, cand o vad la scoala pe verisoara lui (suntem toti in aceeasi clasa) imi vine sa o strang de gat si sa o bat ma enerveaza la culme ca se da la el dar sunt verisori buni si nu e normal sa se sarute cu limba! Eu am aflat ca si el ma place dar daca ma place, la ce se saruta cu proasta aia? CE SA FAC?

Răspuns Câştigător
| Giiee a răspuns:

Fii atenta fa asa! Cand va mai vedeti fa pe indiferenta tine mereuwinking Incearca sa umbli cu mai multi prieteni adica poate si cu un baiat ma rog.Si el cand o sa treaca pe langa tine tu razi zambesti te distrezi cu tipu si cand te saluta tu treci cu un val din ala de fericire si un ceau simplu si iti zic eu ca o sa functioneze tot timpu functioneazalaughing Si aa da cu vara`sa afla si tu mai mult despre ea sau de cine ii place si fa`i in ciuda smug Baftabig grin

5 răspunsuri:
| DanyelFSN1 a răspuns:

Var cu verisoara.Cred ca e legal. Poate sora cu frate nu e legal.In legatura cu asta, spune-i si tu cal iubesti, iar verisoarei lui sa nu se mai bage intre voi. Funda?

| AcadeauaRozaliee explică (pentru DanyelFSN1):

Dar sunt foarte timida

| DanyelFSN1 a răspuns:

Nu fi timida.Fiecare dintre noi are o parte dura.Si eu cu prima prietena, am dat-o in bara. Apoi mi-am recapatat curajul, si am vorbit o grmada cu ea fara in fata.

| DanyelFSN1 a răspuns:

Ce ma ce face justin bieber.MOARE laughing)))) E TANAR MAI DAR SUNT UNUL DINTRE CEI CARE-L URASC

| AcadeauaRozaliee explică (pentru Giiee):

Pai sincer am incercat sa ma distrez mai mult cu unii baieti ba chiar ma inteleg bine si cand mai trece pe langa mine nici nu ma baga in seama