Du-te ba=]] mie si asa nu mi-ar place in club=]] dau drumu la muzica akas si askult; O
Nu prea ai ce cauta in club pana in 18 ani.adica nu iti cere buletinu la intrare ceva? ei bine eu nu m-am dus in club si am 14 ani.si nu prea cred ca o sa ma duc vreodata pentru ca nu am de ce.numai drogati, cocalari si cine stie ce, poate se intampla ceva si cine stie ce patesti.da pe la tv: o fata moarta intr-un club sau violata.nu te juca cu d'astea (ma rog eu sunt baiat)
Bună. Prima oara când am mers întru-un club a fost la vârsta de 15 ani, la balul bobocilor. Nu am avut probleme cu păinţii deoarece era vorba de bal şi în plus mergem cu, colegii de clasă.
Pai eu am 14 ani si merg in fiecare sambata la club . pai parintii trebuie sa aiba incredere in tine ca nu faci prostii
Acum depinde si de parintii tai daca sunt de acord si de tine daca esti pregatita. Eu am o prietena are 14 ani si de un an de zile se duce la discoteca unde acolo se bea si se intampla fel de fel de prostii. Acum depinde de tine unde te duci si daca vrei. Daca e un loc frumos nu cu batai si alcool cred ca si parintii tai vor fi de acord.
Pai eu pe la 16 ani si iii rogi mult pe parinti si le spiui ca si alti colegi sau pr foarte buni merg cel [utin cu ai mei merge asa am niste parint foarte ingaduitori
La 14 ani prima data...De atunci in aproape fiecare sambata. Pai prima data ar trebui sa te duci organizat, cu mai multi prieteni si intr-un loc de bun gust si calitate, ca sa nu ai parte de probleme. :*
Saracu de tien ce speriat esti? Ce note ai la romana? Te lasa mami la mai mult de 10m de bloc? Sa nu stai mai aproape de 1.5 m de televizor!
Eu am fost cand aveam 17 ani o singura data. apoi de la 18 ani m-au lasat.ma duc odata pe saptamana in general. E plin clubul de copii de 14 -15 ani, dar mie nu mi se pare normal. Toti se strica caci incep a bea si a fuma, si fete si baieti. Eu am avut acordul mamei, dar pana la 18 ani nu m-a lasat... Te strici daca frecventezi clubul de la o astfel de varsta. Cate cazuri sunt in oras la mine, si erau fete asa cuminte. acum se cred mari dive (panarame) degeaba spui ca te controlezi ca la un momendat tot strici ceva la tine. Chiar imi pare bine ca nu m-am dus la club la varsta asta(acum am 19 jumate), dar nici nu prea imi trebuia acum merg mereu, dar nu ma las influentata de nimeni.