Dupa parerea mea asta faci doar in urmatoarele cazuri :
- Ori vrei sa experimentezi un sarut
- Ori iti bati joc de persoana respectiva
-Ori simti o atractie sexuala.
-Ori asta e prostul obicei al anturajului respectiv.
Cunosc eu o persoana care face asa si sincer mi se pare o prostie. Deci da poti saruta o persoana pur si simplu fara pic de dragoste.
Da, am patit asta de 2 ori:
1. l`am sarutat pe unu doar pentru ca m`a rugat un prieten de`al meu(el era cu o fata de care vrea sa se desparta dar nu stia cum sa-i spuna asa ca m`a sarutat cand a vazut ca vine ea...
2.am fost sarutata cu forta de un baiat idiot de la scoala(el e,, regele scolii''si se saruta mereu cu fetele care arata bine si eu nu am vrut sa-l sarut si el m-a sarutat fortat de fata cu cativa colegi
Oricum, acum sa saruti fara sa simti nimic pentru acea persoana e ceva normal, e la moda
Sa stii ca da, chiar m`a sarutat fortat.Eram cu o prietena de`a mea la calorifer si el a venit pur si simplu la mine, m`a sarutat(Vream sa-l dau la o parte dar mi-a prins mainile si normal k avea cu 90%mai multa putere ca mine)
Apoi prietena mea l-a impins si mi-a dat drumul.
Acum iarta`ma ca nu merg la sala si nu am putere sa ma apar singura ok?
Cat despre mandrie stai calm ca am mandrie, k daca nu il lasam sa ma sarute si nu mai era nevoie cu forta.
P.S.Nu ma lua pe mine cu rozbombon k nu`mi stii preferintele
Ai dreptate, poate asta trebuia sa fac insa eu eram si speriata si chiar nu aveam habar ce sa fac
Plus ca nu prea vream sa fac chestii din`astea k el e renumit pentru incaierarile lui si chiar nu suport sa am probleme cu retardati mentali ca astia
Oricum, mie nu imi prea place rozul, decat cel pastel
Oricum nu mai am probleme de genu asta k el s`a transferat si din fericire nu are niciun,, mostenitor''
Pe mine nu m`a afectat ca m`a sarutat deoarece el nu insemna nimic pentru mine si oricum, mai bine doar atat decat ceva mai grav
Valoarea nu mi-a scazut si aici ma refer la baieti, adica nu ma considera panarama sau altceva(nu ca mi-ar pasa de parerea cuiva, de aia nu mai pot eu...)insa de unele fete nu sunt privita prea bine si uneori parca obosesc sa fiu in fiecare zi barfita
Chiar ma gandesc serios sa ma transfer si eu