Pff.in primul rand as vrea sa te felicit, pentru ca pari o prietena chiar adevarata...
si nu te prea merita prietena ta.
Trebuie sa iei in considerare, ca si tu i-ai dat ignore lui.de doua ori, el presupun ca nu ti-a dat tie.desi te-a facut cum te-a facut, a zis-o la nervi.
eu nu pot decide in locul tau ce sa faci.
tu trebuie sa decizi, mult noroc:*
Am uitat să menționez că acum, nu mai sunt cu acel băiat pentru că.M-am gândit să nu îl fac să sufere și el.I-am povestit ce mi se întâmplă și m-a înțeles.
Ce-mi plac povestile astea... am acceptat la cererea prietenei Draga accepti dupa mai multe intalniri daca iti place sa stai cu el sa povestiti fara sa-ti dai seama ca pana o terminat s-a facut seara, nu ca te-o rugat o prietena sau el.
Spune-i ca il iubesti...Incearca sa uiti, poate va trece si chestia asta cu prietena ta. Poate si el te iubeste enorm si uitati amandoi chestia asta si o luati de la capat.Incearca sfatul meu si vezi, poate a fii totul ok. Sper ca te-am ajutat... Funda?
Buna`E o situatie apropiata cu cea in care ma aflu eu. Doar ca eu sun ca si "prietena" ta . Doar ca eu nu-l plac, doar el pe mine. Problema ta e dificila il iubesti si el cred ca te iubeste pentru ca daca nu te iubea nu ii spunea prietenei tale ca jumate din inima lui e a ta ( daca chiar s-a referit la tine). Scoate-l de la ignor si vorbeste linistit cu el explica-i ce s-a intamplat si rezolvati situatia . Incepe printr-un Hey si spune-i daca mai simte ceva pentru tine sa-ti raspunda sincer ca tu nu te superi ca acum poti intelege. Incearca sa vorbesti cu el normal nu cu emoticoane " :X, :* " pune doar ", . " Success sper sa te impaci cu el si sa fiti mult mult timp impreuna. Pa-pa `! >