| Noname1465 a întrebat:

Povestea mea suna cam asa : Am avut un prieten timp de 8 luni de zile dar ne-am despartit acum o saptamana pentru ca umbla una dupa el si el tolera acest lucru. Dupa ce i-am dat eu liber el dupa vreo 2-3 zile s-a cuplat cu ea. I-a dat liber pe motivul ca l-a sunat de vreo 12 ori si l-a trezit din somn. El a mai fost cu ea cand ne mai desparteam. El mi-a zis ca a stat cu ea numai sa faca sex si ca nu tine la ea.Azi a fost el la mine la o cafea cica si s-a urcat peste mine si a inceput sa ma sarute cu pasiune.Mentionez ca dupa ce ne-am despartit ne-am mai sarutat in 3 seri. Ce sa mai cred?

Răspuns Câştigător
| vaa a răspuns:

Tine la tine.Asta e clar.
Da' nu e genul de om cu care sa poti face ceva.
Adica fuge la alta in orice moment.
Nu te merita.

10 răspunsuri:
| Emeraude a răspuns:

Tipul e afemeiat, nu prea ii pasa de sentimentele tale si te joaca pe degete, asta e concluzia personala pe care am tras-o din cele relatate de tine.Eu una nu i-as mai da o sansa, detest ca oamenii la care tin si care se presupune ca tin la mine sa-si bata joc de sentimentele mele, sa ma tradeze si apoi sa vina cu coada intre picioare, cerandu-si scuze. E decizia, si in acelasi timp problema ta daca ii dai inca o sansa sau nu, cu riscul de a va desparti iarasi, din acelasi sau din alt motiv. Nu cred ca e loc de sfaturi, tu stii cel mai bine ce ai de facut!
Succes, pa-pa!

| Sexygirl2000LOVE a răspuns:

Nu stiu ce sa zic s-ar putea sa te pacaleasca si pe tine numai pentru sex fi atenta si nul l-as lasa sasi joace jocu pana la sfarsit ca o sa suferi dupa aceea

| Georgiana21 a răspuns:

Tu nu poţi accepta această situaţie. Dacă el tolerează prezenţa acestei fete, acordându-i importanţă, înseamnă că nu te respectă pe tine, aşa cum ar trebui.
Ignoră-l pur şi simplu.

| lolly_3072 a răspuns:

Pai cum vine chestia asta? Adica tu esti prietena care ii tine de cald cat el se duce la altele si apoi il primeste cu bratele deschise?straight face

| BeautyTeacher a răspuns:

Asa am patit si eu. Te iubeste pe tine dar ii place si de aia. Zii sa aleaga si mai vorbiti. Te descurci:*

| Psihologul a răspuns:

Iti spun exact ce sa mai crezi. NU te iubeste. Baiatul asta nu merita nici macar o secunda din atentia ta. Scapa de el, pana nu incepi sa-l iubesti si sa iti fie mai greu dupa aia.

| Abcfunny a răspuns:

Vrea doar aventuri ...nici el nu stie ce vrea

| Wanderer a răspuns:

Eu cred ca se foloseste de tine la fel ca si cu fata aceea. Adica tu crezi ca este in regula ca de fiecare dupa ce v-ati despartit el s-a cuplat cu fata aia? Nu crezi ca fetei aleia i-a zis la fel ca si tie de sex si crezi ca nu sa sarutat si cu ea de o mie de ori cand nu era cu ea?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa intelegi ca vrea foarte mult sa faca sex laughinglaughing

| Alioncik_4869 a răspuns:

Nu te iubeste cauta-ti de viata ta, sorry ca asa direct dar daca barbatul te iubeste el nu o mai vrea pe alta in loc