Pai parola de aceia e parola sa nu o mai stie nimeni dar fata sunt sigura ca are ceva de ascuns
Fii atent ce faci! Fa ti un id. care ea sa nu stie..Intra in vorba cu ea..si pune o la incercare! Adica spune i fara sa stie ca esti tu,, spune i ca vrei sa fie iubita ta. ceva de genul asta intelegi?
Doamne,am si eu o curiozitate.Cati ani ai? Uite, si eu am prieten, si eu stau mai toata ziua si pe fb si pe mess. Faptul ca nu iti da parola e un lucru normal.Nu ai de ce sa fii gelos
Nu o mai controla! Parola ei de la facebook?!? POFTIM? E al ei, tu nu ai nici un drept.Esti un frustrat caruia ii e teama sa nu o piarda, dar nu din cauza altora o vei face ci din cauza comportamentului tau de 2 lei.
Presimt ca te insala ...cred ca are o relatie virtuala si ca s-au cunoscut pe fb, am mai vazut cazuri din astea in realitate ...isi dadeau web mereu ..controleaza-i si telefonul
Las-o in pace, chestiile astea duc la desparțire. Ce esti asa curios pe iubita ta? Daca ti-ar face si ea la fel? Nu stii ce spunea personajul Rose din filmul Titanic? : A woman's heart is a deep ocean of secrets.
Remusopen întreabă: