| vali15 a întrebat:

Buna TPU prietena mea sta mai tot timpu pe mess si eu ii spun sa nu mai intre si ea spune ca nu face nimic si pe facebook tot asa si i-am spus sa imi dea parola si a spus ca nu imi da ce sa cred oare are ceva de ascuns ma inseala?

10 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Pai parola de aceia e parola sa nu o mai stie nimeni dar fata sunt sigura ca are ceva de ascuns

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fetele au mereu ceva de ascuns.hee hee

| vali15 explică:

Asa cred si eu si ce ii de facut imi dai un sfat te rog?

| VadTot a răspuns:

Fii atent ce faci! Fa ti un id. care ea sa nu stie..Intra in vorba cu ea..si pune o la incercare! Adica spune i fara sa stie ca esti tu,, spune i ca vrei sa fie iubita ta. ceva de genul asta intelegi?

| Ioana22B a răspuns:

Nu o mai controla! Parola ei de la facebook?!? POFTIM? E al ei, tu nu ai nici un drept.Esti un frustrat caruia ii e teama sa nu o piarda, dar nu din cauza altora o vei face ci din cauza comportamentului tau de 2 lei.

| ladyi a răspuns:

Presimt ca te insala ...cred ca are o relatie virtuala si ca s-au cunoscut pe fb, am mai vazut cazuri din astea in realitate ...isi dadeau web mereu ..controleaza-i si telefonul

| Bice a răspuns:

Doamne,am si eu o curiozitate.Cati ani ai? Uite, si eu am prieten, si eu stau mai toata ziua si pe fb si pe mess. Faptul ca nu iti da parola e un lucru normal.Nu ai de ce sa fii geloswinking

| Codyx a răspuns:

Frate pune-i lacat la bikini

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Las-o in pace, chestiile astea duc la desparțire. Ce esti asa curios pe iubita ta? Daca ti-ar face si ea la fel? Nu stii ce spunea personajul Rose din filmul Titanic? : A woman's heart is a deep ocean of secrets.

| Codyx a răspuns (pentru mona):

Asa e!