| boomoom a întrebat:

Prietenul meu are o mica problema atunci cand sunt in preajma lui. El e virgin si de fiecare data cand ne intalnim se pateaza pe pantaloni (sperma ). Am discutat cu el si a zis ca doar cand e in preajma mea pateste asta. Cum poate scapa de faza asta?

13 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Fa sex cu el.Nu e nimic neobisnuit.

| VADIq a răspuns:

Spune-i sa masturbeze inainte de intalnire voastre big grin

| Aikon a răspuns:

Fake intrebarea poate tu nu el... el in cel mai bun caz i se scoata... tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si tu ai crezut repede ca asta i se intampla numai in prezenta ta. Cata naivitate.

| AlinaMessaros5 a răspuns:

Poi se intampla chestia asta din cauza ca se excita....Si singura modalitate este sa facetii dragoste sau sa isi faca laba.Imi cer scuze dar astea 2 sunt colutiile.Mult succes!

| MADLOVEX a răspuns:

@ Aikon eşti deştept rău frate... Ai auzit cumva vreodată de ejaculare precoce? Se întâmpla persoanelor care reproduc hormoni în mod rapid, deci e ceva normal. Totuşi, ar putea scăpa de asta făcând dragoste cu elwinking Baftă!

| boomoom explică (pentru anonim_4396):

Mda,poate. Am pus intrebarea pentru a afla un raspuns la aceasta problema nu o parere despre relatia noastra.

| boomoom explică (pentru MADLOVEX):

Pai nu pot face din cauza acestei probleme...

| MADLOVEX a răspuns:

Păi aia ar putea fi o problemă... Doar că ai cerut şi un sfat "Cum poate scăpa de faza asta?"... Nu a spus nimeni nimic despre relaţia voastră.

| DebbieVonBelial a răspuns:

Dar exista prezervativ pentru astfel de incidente. Zic si eu big grin

| boomoom explică (pentru MADLOVEX):

Nu iti era adresat tie mesajul acela cu parerea! happy happy Nu stiu ce ai inteles tu...

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Se excita cam repede, zic eu laughing.
Singurul mod e sa faceti dragoste. Nu zic sex ca suna urat...
E normal sa faci dragoste cu iubitul tau.

| neutrino a răspuns:

Numai tu il poti salva!