Nu este nimic grav, probabil doar un semn din nastere, am si eu o pata si nu am nimic, poti sta linistită
O are de aproape un an a zis el. Si isi face griji poate e ceva grav.
Daca il doare /ustura in zona aceea ar trebui sa se ducă la medic sa vada daca e ceva grav sau nu, iar daca nu il doare nu are nimic, puteti sta linistiti
Nu neaparat. Asa cum unele fete au pete de ficat pe spate, si acolo la el se pare ca a putut aparea o mica pata. Daca e chiar asa de ingrijorat, sa mearga la dermatolog!
Bravo ca faceti doar protejat!
Este o iritație de la prezervativ părerea mea nu mai folosiți prezervativ un timp si o sa fie bine
Am si eu un v rosu pe cap am fost la dermatologie si nu a zis nimic poate e ipohondru
Buna,
Eu zic sa faceti amandoi o vizita la un dermato-venerolog. Pentru ca poate sa fie nimic sau poate sa fie ceva destul de grav. Orice "boala"(sa o numesc asa) se manifesta diferit in functie de organism, faptul ca pe aici ti s-a raspuns ca n-ar fi ceva grav sau ca e doar un semn, pe tine nu te ajuta. Pentru ca noi n-am vazut cum arata si nici medic nu cred ca e vreunul. Asa ca curaj, fuguta la doctor, ca nu se intampla nimic. Mai bine sa previi!
Nu este nimic grav, este o posibilia iritatie. Cauzele aparitie sunt multe de la prezervativ pana la chilotii pe care ii poarta. Va trece cu timpul dar mna daca vrei ii poti lua o crema