| Notmyaccount a întrebat:

Problema e in felul urmator: M-am despartit in urma cu 2-3 saptamani de iubitul meu pe motivul ca distanta reprezenta o piedica semnificativa in relatia noastra. Saptamana asta el a revenit in orasul meu si desi ne despartiseram ca nu mai formam un cuplu a inceput sa-mi faca avansuri si aproape ca ar fi reusit sa ma faca sa ma culc cu el, dar nu am cedat. L-am intrebat apoi, dupa cateva zile, daca asa ma priveste el- ca pe o fata cu ajutorul careia sa isi satisfaca cand si cand anumite placeri. El s-a suparat foarte tare pentru ca gandesc asa si momentan el e ala suparat pe mine si pe ce s-a intamplat si nu cred ca e neaparat indreptatit. Eu chiar il iubesc foarte mult si mi-as dori daca nu sa salvam relatia, macar sa ramanem cumva prieteni. Mi-e foarte dor de el si vreau sa fim din nou impreuna. Ma puteti ajuta cu pareri sau sfaturi?

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Macar puteai sal satisfaci sexual dupa atata distanta a facut efort sa vina la tine

| Notmyaccount explică (pentru mgtow):

Nu, nu puteam, fiindca nu prestez ca dama de companie, astfel incat sa fiu nevoita sa satisfac oriunde si oricand placeri sexuale!

| Andreeush a răspuns:

Dacă îl iubești atât de mult de ce te-ai despărțit de el?

| Notmyaccount explică (pentru Andreeush):

Am explicat mai sus de ce am luat aceasta decizie. M-am gandit doar la el, dar se pare ca el nu intelege ca eu am facut un sacrificiu, avand impresia ca am ales ce am ales pentru fericirea mea. Complet fals...

| Andreeush a răspuns (pentru Notmyaccount):

Ai zis că te-ai despărțit de el din cauza distanței. Trebuia să te gândești că va reveni în țară.

| sofisis a răspuns:

Pai, impaca te. Ce te retine? Nu inteleg.

| Notmyaccount explică (pentru sofisis):

In principiu faptul ca tot eu am decis sa luam o pauza, dar am facut-o pentru el. Intre noi e o duferenta de varsta de aproape 6 ani, eu am 16 si el 22 si m-am fandit ca ar trebui sa fiu destul de matura incat sa nu-l privez de a isi face o familie, de a progresa in plan profesional si alte lucruri pe care eu, la varsta mea nu as putea sa i le ofer vreodata.

| Carinaaaaaaaaa a răspuns:

Păi încearcă să vorbești cu el. Spune-i ce simti, ca nu l-ai uitat si ca inca il iubesti, apoi spune-i ca nu poti sa ii cazi la picioare din prima, daca vrea sa te culci cu el, o vei face numai daca stiti ca sunteti din nou împreună! Probabil si el simte la fel ce simti si tu