Păi încearcă să vorbești cu el. Spune-i ce simti, ca nu l-ai uitat si ca inca il iubesti, apoi spune-i ca nu poti sa ii cazi la picioare din prima, daca vrea sa te culci cu el, o vei face numai daca stiti ca sunteti din nou împreună! Probabil si el simte la fel ce simti si tu
In principiu faptul ca tot eu am decis sa luam o pauza, dar am facut-o pentru el. Intre noi e o duferenta de varsta de aproape 6 ani, eu am 16 si el 22 si m-am fandit ca ar trebui sa fiu destul de matura incat sa nu-l privez de a isi face o familie, de a progresa in plan profesional si alte lucruri pe care eu, la varsta mea nu as putea sa i le ofer vreodata.
Am explicat mai sus de ce am luat aceasta decizie. M-am gandit doar la el, dar se pare ca el nu intelege ca eu am facut un sacrificiu, avand impresia ca am ales ce am ales pentru fericirea mea. Complet fals...
Ai zis că te-ai despărțit de el din cauza distanței. Trebuia să te gândești că va reveni în țară.
Macar puteai sal satisfaci sexual dupa atata distanta a facut efort sa vina la tine
Nu, nu puteam, fiindca nu prestez ca dama de companie, astfel incat sa fiu nevoita sa satisfac oriunde si oricand placeri sexuale!