| doareustreet a întrebat:

Buna TPU problema e urmatoarea cunosc o fata de cand eram foarte mic aproximativ de cand eram la gradinita (ne placeam foarte mult unu pe altu) am fost in primara in aceeasi clasa am facut generala impreuna dar clase diferite, apoi am fost impreuna 1 an pana am ajuns la liceu dupa ne-am despartit si {nu mi-a pot scoate din cap si as vrea sa stiu daca ea ar mai simti ceva pentru mine si cum pot sa o scot din cap}

7 răspunsuri:
| sweetangels a răspuns:

Simplu. Fa-ti alta relatie.

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Depinde cum v-ati despartit, o cearta sau pur si simplu nu mai era ca la inceput, daca acum va vorbiti sau nu... eu cred ca inca te mai place, va stiti de mult timp, asta daca nu ai facut tu ceva gresit, fetele iarta greu

| doareustreet explică (pentru Th3AbSinTh3):

Ne-am desparit o prietena de a ei mi-a zis ca s-a plictisit de mine si eu nu am mai sunat-o nu am cautat-o nimic si ea pangea in fosta mea banca din generala ca ne-am despartit ce sa fac?

| Th3AbSinTh3 a răspuns (pentru doareustreet):

Bag-o in seama, cred ca inca te mai place

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Caut-o, spune-i ce simti si cine stie, poate redeveniti iar, cumva, amici. Daca nu esti smecheras aiurel, ai maniere si stil, curatel plus ceva cultura, merita sa incerci! Ai auzit de cutia Pandorei?!

| BvBFan a răspuns:

Te poţi baza pe istoricul pe care îl ai împreună cu respectiva persoană, îi poţi arată că nu ai uitat ce-i plăcea să facă, să mănânce sau orice altceva.

Şi cum naibe te poţi despărţi de cineva, dacă nu porţi o discuţie face-to-face? Nu mai crede ce auzi, ci ce vezi.

| BizSinir a răspuns:

Pai incearca sa cunosti alte fete ..si ca sa vezi daca mai simte ceva pentru tine ar trebui sa vorbesti cu ea