Da am lovit, fără nici o intenție în timpul antrenamentelor de kickbox, lovitura evident că a avut o urmare gravă, băiatul a plecat la medic. Se simte mai bine dar putea să rămână fără testicole. Datorită medicamentelor și plecării de urgență. el s-a restabilit.
Da, am lovit 1 singur baiat, 1 singura data, candva in liceu, cand a indraznit sa ma prinda de san. Reactia a fost rapida si directa!
M-a durut teribil sanul, dar si pe el l-a durut testiculul, ca s-a trantit la pamant de durere.
A fost invatare de minte, ca dupa aceea nu a mai indraznit nici un baiat sa ne atinga, pe nici una din fete.
Cred ca a fost un act de autoaparare, platind cu aceeasi moneda si cu aceeasi intensitate dureroasa.
Poate din greseala sa mai intamplat dar nu asa rau.
Cu intentie o singura data intr-o situatie din care doar asa puteam sa scap.Incerca sa faca ceva fara voia mea.
De fiecare data cand un baiat se ia de mine fizic tind de cele mai multe ori sa-l lovesc acolo, ca-i locul cel mai dureros.
Eu am luat cateva lovituri dupa care m-a destul de mult din simplul fapt ca le enervasem pe respectivele fete(se enervau si usor), chiar si de un baiat am fost lovit o data ma luasem cu el la bataie si ca un taran prost ce e m-a lovit acolo dar apoi i-am dat si eu una de o sa i-o simta si stranepotii. In rest doar cateva accidente fara intentie.
Nu,niciodată.
De fapt, dacă mă gândesc bine, nu am ridicat vreodată mâna la un băiat.Doar tonul, şi ăla rareori.
Ce să am cu bietele ouțe?
Am zis ca se poate intampla sa lovești un om din greșală nu cu voie.Iar in momentul in care am facut asta intenționat eram agresata si trebuia sa scap.Crezi ca doar e mai rau un picior in ouă decat un viol ce te traumatizeaza pe viață? Ca asta putem eu pati.
anonim_4396 întreabă:
pauza întreabă:
Celceintreaba35345 întreabă: