Pai daca nu se poate sa fiti impreuna,nu poti face altceva decat sa incerci sa te "indepartezi" putin de el! Poti incepe prin a nu mai sta cu el in banca, prin a fi mai indiferenta, incearca sa-ti gasesti activitati care sa nu te tina cu gandul numai la el! Usor usor, o sa-ti revii si vei scapa de starea asta, gandeste-te ca poate sunt foarte multi baieti care vor sa fie in atentia ta iar tu esti concentrata doar asupra lui! Fii pozitiva! :*
Cred ca are o iubita si atentia sa este exclusiv carte ea intreaba-l daca si-a gasit pe cineva si daca da, asta e motivul!
Ia si spune-i ce simti, ce impresie i-ai dat, discuta cu el deschis despre asta... Daca lasi asa sa treaca fara sa rezolvi nimic nu faci altceva decat sa amani o problema si nu e o solutie buna!
Eu cred ca esti indragostita de prietenul tau cel mai bun si ai vrea mai multa atentie din partea lui!
Cred ca ai dreptate dar cum scap de starea asta? Nu ar fi ok sa fim impreuna..pai a cui e vina, gresesc cu ceva? il sec prea mult la cap? Chiar am nevoie de un raspuns venit din exterior ca nu ma sfiesc sa vorbesc cu parintii despre asta... puppy dog eyes
Noi in clasa avem un grup al nostru adica in fiecare pauza stam impreuna si nu prea cred ca ar fi motivul asta pentru ca el a mai fost intr-o relatie cu o fata piti din clasa care schimba baietii ca pe sosete si de cand i-a dat papuci fata din simplul fapt ca nu saruta bine nu se mai aplica sentimental cu nimeni.dar insa la inceputul anului vorbea cu mine foarte deschis dar de la o vreme vorbeste rece cum v-am spus..si plus acum is foarte suparata pe el fiindca daca vorbeste cu mine neaparat trebuie sa ne contrazicem.
Si tu de ce vrei atentia lui daca nu iti este iubit?
Uite sa iti spun ceva despre prietenia asta intre baieti si fete.
''Prietenia dintre un barbat si o femeie este posibila..pana cand unul din ei se indragosteste si strica tot ''
Ai stricat tot, da.
Iti place cumva de el o.O?
Adica il apreciezi pentru cum arată sau e de treabă?
Eu cred ca il seci cu atatea mesaje..stai calma.lasa ceva timp sa treaca.vezi daca reactioneaza el cumva...e penibil ca interesul sa vina dintr-o singura parte si mai ales al fetei
Este foarte de treaba. oricat de deprimat ai fi el te face sa te simti mai bine! cred ca sunt foarte norocoasa ca ii sunt prietena dar cum a zis si Demonull nu am stiut sa apretuiesc asta.
Va multumesc din suflet pentru raspunsuri dar mi-am dat seama ca aceasta a fost doar o chestie mica care s-a rezolvat... se comporta asa cu toate fetele din simplul fapt ca nu era bine dispus. nu am de gand sa ma schimb ci sa fiu mult mai intelegatoare si cu sentimentele mele.
Dany_Daniel_1998 întreabă:
Andrei5001737 întreabă: