Protejeaza-te data viitoare cand intretii relatii sexuale, asa nu o sa-ti mai faci griji. Cat despre mestruatie, mie-mi intarzie cu lunile, dar asa a fost mereu, imi venea normal numai cand intretineam relatii sexuale, cand am incetat s-a oprit si menstruatia si imi vine la 2-3luni. E normal sa-ti intarzie, asa e cand esti femeie, nu stii niciodata la ce sa te astepti. Mai fa un test de sarcina daca ai dubii in privinta asta
P.S. Data trecuta mi-a venit pe 16, acum trebuia sa-mni vina pe 13 cu 3 zile inainte de data trecuta. Asa mi-a venit mereu dupa tratament. Pe data de 13 am avut simptome premenstruale si stari de voma. Azi nu mai am nimic. Astept mai multe raspunsuri fetele
Am o relatie de 3 ani. Niciodata nu m-am protejat am avut grija. Mereu am patit asta cu intarzierele dar nu mult am facut sute de teste. Nu e normal sa-ti intarzie. Daca intarzie ai o problema. Acum nu stiu ce s-a intamplat iar de nu-mi vine totusi sper...
Ba este normal sa intarzie, nu eu spun asta, doctorii o spun, poti sa intrebi un ginecolog, nu e normal cat imi intarzie mie, dar pentru tine cateva zile sau o saptamana este complet normal, depinde de organism, cand este gata sa elibereze ovulul il va elibera, nu trebuie sa-ti faci atatea griji daca ai facut teste de sarcina si au iesit negativ.
Mie mi-a intarziat si 5 luni odata, bine nu am avut contact sexual, dar am fost cea mai fericita .