Poate nu ai inteles-o corect dar chiar de o fi asa ar trebui sa-i spui totul in fata si sa afli atitudinea ei fata de tine
Spune-i ca nu vrei sa ai o relatie desi ea e proasta scuze de cuvinte dar asta e adevarul.
Te inteleg foarte bine.E greu sa-ti pierzi cea mai buna prietena mai ales daca o cunosti demult, spre exemplu eu imi cunosc prietena cea mai buna de la 3 ani sau poate mai devreme.Incearca sa-i explici ca nu-i bine sa-ti schimbi orientatia. Spune-i ca daca mai continua esti nevoita sa renunti la prietenia cu ea..Bafta :*
Buna!
E dificila situatia si inteleg ca nu te simti tocmai bine dupa cele intamplate. Nu poti face mare lucru decat sa discuti cu ea si sa ii explici situatia, sa o faci sa inteleaga ca nu esti atrasa de fete si ca nu ii poti oferi decat prietenia ta.
Vorbeste cu ea si spune-i ca tu o vezi, ca pe o sora.
Nu trebuie sa va certati din cauza asta. Doar ca na, probabil dupa faza aceasta te vei simti stanjenita in fata ei.
Da cine te obliga sa ai o relatie cu ea? cati ani ai de esti asa de comunista? de inchisa? poti continua relatia de prietenie cu ea. daca e cum e, intelege omul, nu-l pune la zid, ca banuiesc ca si ea te-a inteles de mii de ori. ai o gandire praf. au murit oameni ca noi sa fim liberi si uite ce liberi suntem. ne ducem dracului...
Se vede ca nu ai inteles nimic. Pot sa te surprind, dar am 17 ani.
Cum as putea continua relatia de prietenie cu ea? Nu o judec, dar ea isi doreste de la mine ceva ce nu ii pot oferi. As face orice pentru ea, deoarece imi este ca o sora, dar nu pot sa fiu iubita ei. Pur si simplu eu o vad ca o sora nu ca o iubita. Gandeste-te! Daca ea mai vrea sa ma vada dupa ce,, am respins-o,, cu siguranta ca as mai fi prietena ei. Nu ma intereseaza daca ii plac femeile sau barbatii. Problema e ca ea nu ma va mai vedea ca o buna prietena.
Nu ar trebui sa iei intrebarile oamenilor la misto
Eram socata, ce era sa ii zic? Ca mi-a placut? Nu.
Stiu si eu ca (,) comunicarea este cea mai buna metoda de a rezolva problemele, dar in acel moment am ramas fara cuvinte.
Nu iau intrebarile oamenilor la misto, mai degarba oamenii ma iau pe mine la misto prin intrebarile lor.