| onismus a întrebat:

Buna TPU.ro.AM O MARE PROBLEMA.Sunt baiat, am 14 ani si am cam inceput sa ma masturbez si nu ma pot abtine sa nu ma masturbez in fiecare zii.A DEVENIT UN OBICEI.va rog frumos sa ma ajutati, sunt disperatpuppy dog eyes

FUNDAA MARE DE TOT!

Răspuns Câştigător
| theboywithanewbrightwonderfulfuture a răspuns:

In primul rand nu sta, daca incepi si te plictisesti...o sa te masturbezi
Gasesteti diverse activitati care sa te tina ocupat si cu care sa te distrezi.
Invata, practica un sport, iesi cu prietenii. Distreazate si nu te mai streza, ie normal dar nu trebuie sa o faci, nu esti animal esti om!
Succeswinking

9 răspunsuri:
| Dr3yga20 a răspuns:

Pai gandeste-te de ce o faci? Stiu toata lumea se masturbeaza, nu negati asta dar trebuie sa o faci mai rar, probabil ai si perioada de pubertate cand hormonii sunt foarte agitati iar testosteronul a explodat. Incearca de fiecare data cand iti vine pur si simplu sa faci altceva adica cumva sa te gandesti ca nu trebuie sa fac asta.

| Narfundo a răspuns:

Asculta sfatu meu.Cand vezi nume de fata nu iti mai bate capu sa citesti, nu au ele habar despre masturbare. Cat despre raspunsu lu baiatu ala. animalele nu se masturbeaza. Acum asculta raspunsu meu!
Nu are plictiseala legatura cu masturbarea ta. si eu ma plictisesc uneori dar refuz sa accept termenul de plictiseala.Un om inteligent nu se plictiseste niciodata.Asta nu inseamna ca esti prost, inseamna ca esti bolnav.Dependenta ta pentru tine te deprima.Te masturbezi,te i-a de cap. iti ies cosuri,devi singuratic,patetic, ti se duce vlaga, puterea mentala, aura protectoare divina ti se destrama. Renunta cat ai sufletul tanar, nu face greseala altora.

| LoveUBaby a răspuns:

Patesc la fel.Eram ingrijorata, ca o fraiera! E placut, e uman.De ce sa nu continui? Iauite na, toti o fac.De ce sa ma simt jenata? Nu am de ce.Si nici tu nu ai.winking

| harciog a răspuns:

Masturbarea ajuta la maturizarea sexuala a organismului.Asadar orice ai incerca, cind organismul isi cere dreptul trebuie sa il dai.Cind este obosit, iti cere somn.Cind este flamind iti cere mincare.Tot astfel si cu sexul.Nu te mai complica aiurea cu tot felul de abtineri.Da-i tare de tot pentru ca lui mutu ii place actiunea.ii place miscarea

| Ekcstsy a răspuns (pentru LoveUBaby):

Foarte rar din partea unei fete sa recunoasca happy. Thumb up

| WeedGotMeCrazy a răspuns:

Continua.

| Noname69 a răspuns:

Laso mai moale. cand o sa-ti incepi viata sexuala o sa fie aiurea de la atata masturbare.

| Amelya02 a răspuns:

Dacă continuui aşa, peste un timp te văd punând întrebări că ţi-au ieşit pete pe organele genitale, că vei avea ejaculare precoce când vei fi cu o fată şi nu te vei simţii bine, etc.
Citeşte ce întrebări pun alţii!

| onismus explică (pentru Narfundo):

Aura protectoare? cum adica?