Sincer, cred ca prietena ta are dreptate dar cred ca atractia pentru tine abia se face simtita si acum "testeaza terenul" cum ar veni. Daca il placi, nu-i da de inteles ca il respingi, ca il eviti, sau ca nu-l vrei, sub nici o forma, pentru ca din ce spui, poate fi un tip putin timid. Incearca sa vorbesti cu el la un moment dat, gen, pur si simplu sa te interesezi de ce mai face, daca e bine, sa-i arati ca iti pasa DE EL. Dupa care cred ca ar trebui sa-l lasi pe el sa faca urmatorul pas. Dar daca totusi nu-l face, inseamna ca e timid, si inseamna ca trebuie sa treci tu la atac
Da, stiu, sunt o fire destul de realista doar ca atunci cand sunt indragostita parca nu mai sunt eu. Si cum as putea sa incep o conversatie cu el fara sa para ciudat? Sau cum as putea sa aflu daca ma place sau daca place pe cineva?
Eu cred, asta e pararea mea ca incearca sa se aproprie cat mai mult de tine prin gesturile care le face. Daca tie iti place de el stai mai mult timp cu el. Date interesata de hobyurile lui si poate o sa mereti in usor sau mai probabil o sa-ti ceara prietenia. Sper ca te-am ajutat
Ai luat-o razna sau asa esti tu. Nimic mai mult. E posibil ca baiatul sa testeze terenul.
Si daca o sa para ciudat, ce? Gestul lui cu banca nu a fost ciudat? Poate ca si el a riscat sa para ciudat, ca sa iti atraga tie atentia sau ca sa fie in preajma ta. Tu poti sa-i arati cat de cat sentimentele si intentiile tale, interesandu-te din senins ce mai face, o sa fie placut surprins cu siguranta! Si sa afli daca te place...eu zic sa nu apelezi la clasica varianta, de a-i intreba prietenii sau a-i pune pe prietenii tai sa intrebe, deoarece e posibil sa afle si sa-i pice prost, sau pur si simplu sa nu-i placa (,) ca faci astfel de lucruri. Nu poti afla decat incercand!