anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sa va povestesc o intamplare ciudata:
Eram la scoala... intr-o pauza stateam cu colega, eu eram suparata si aveam o durere de masea de imi venea sa plang.Nici un medicament nu isi mai facea efectul...
La un moment dat imi zice colega: Uitel pe X (baiatul de care imi place enorm si care imi impartaseste acelasi sentiment).
Cand mi-am indreptat privirea spre el imi trecuse orice durere, nu mai simteam nimic...ramasesem blocata!
La care colega:Ce ai?
Eu:mai stau putin si... MINUNE, mi-a trecut maseaua.Si ea radea fara oprire.
INTREBARE: Nui asa ca iubirea vindeca?rolling on the floor

10 răspunsuri:
| pinkystyleツ a răspuns:

Si mie mi se intampla mai mereulaughing Aveam niste crampe de la menstruatie iar prietenul meu a vazut ca ma doare si a zis hai sa pup sa treaca poate trecelaughing si m-a pupat pe burtica sin in 5 secunde mi.a trecut straight face. Deci se pare ca da iubirea vindeca

| s3byk91 a răspuns:

Vindeca uneori, dar si cand e sa-ti dea durere apoi ti-o da nu glm.

| FetytzaTha22 a răspuns:

Cred ca este doar o coincidenta oarecare, doar ca iti era gandul numai la durere si de acea, aveai impresia ca te doare mai tare, iar dupa iti era numai gandul la el, si nu te-ai mai gandit la durere si poate tea mai durut si dupa aceea dar nu asa de tare

| alexandru112211 a răspuns:

Daaaa, iubirea vindeca laughing Sparge-ti capu si rupe-ti o mana si sa te vedem atunci laughing E o gluma big hug Da iubirea vindeca uneori

| lauraroxi a răspuns:

De ce nu-l suni cand te mai doare sau spune-i ca vrei sa fiti impreuna atunci sigur nu o sa te mai doara nimic!laughing

| spekeps44 a răspuns:

Fata, esti proasta. get a life

| s3byk91 a răspuns (pentru spekeps44):

Sti si tu 2-3 cuvinte in engleza ham? pai nu crezi ca esti mai prost ca ea? cu ce te-a deranjat dansa? u stii macar ce e iubirea? ai iubit vreodata sau esti deala gay? fiecare are dreptul si libertatea de a gandi si a iubii. daca nu o poti incuraja sau nu esti capabil mai bine las-o balta si iesi de pe TPU.

Răspuns utilizator avertizat
| marya868686 a răspuns:

Deci arata bine, nu?

| spekeps44 a răspuns (pentru s3byk91):

Esti prost. Habar nu ai de viata mea personala dar te apuci sa comentezi