anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.
Sa va spun problema mea.
Acum un an mi-a placut de un baiat mult..cu timpul am reusit sa ajung la el.Am petrecut clipe frumoase impreuna.Eu imi imaginam multe lucruri pentru ca ma atasasem de el enorm de mult.Se sfarsise si nu am mai vorbit deloc.In toamna am intrat la liceu,iar eu obisnuita sa-i vad privirea zi de zi,am devenit deprimata,am inceput sa mananc multa, multa ciocolata.Cu toate ca a trecut un an,eu nu mi-am luat gandul de la el.Pur si simplu imi sta mintea numai la el.El,acum intr-o clasa noua,are mai multe fete,mult mai frumoase.
As vrea sa pot sa fac ceva,insa nu stiu ce, ca sa pot fi atenta la alte lucruri si sa merg mai departe.

Răspuns Câştigător
| Cristiann25 a răspuns:

Off de fiecare data cand vad povesti de genul imi amintesc de iubita mea(nu sunt un copil) pe care o iubeam enorm! As vrea sa o mai am langa mine, sa mai fim impreuna.
Incearca mai bine sa faci un sport, sa mergi la sala sau sa alergi intr-un parc undeva ca sa nu mai mananci ciocolata si alte chestii care ti-ar putea dauna atat sanatatii cat si luarea in greutate(esti fata si stii ca se slabeste foarte greu si se ingrasa usor).
Baga-te in seama cu el si daca te place o sa te caute el si o sa dezvolte conversatiile din ce in ce mai mult.
Te pup si sper sa ai noroc nu ca mine!

| User26 a răspuns (pentru Cristiann25):

Nu sunt prea norocoasa ..nu am lipici la nimic.

| Cristiann25 a răspuns (pentru User26):

Ba esti si ai sa vezi ca o sa gasesti baiatul potrivit pentru tine la timpul potrivit. Dumnezeu le aranjeaza pe toate cum trebuie crede-ma.

De ar fi asa cum spui tu.

Asa o sa fie ai sa vezi.Eu va dau la toti toate raspunsurile din inima pentru ca stiu cum e sa suferi din dragoste, stiu cum e sa iubesti pe cineva si sa dai orice sa il ai inapoi.De m-ar putea ajuta si pe mine cineva! Off.Stai linistita ca o sa-ti gasesti baiatul potrivit cand nu te astepti.

Multumesc mult pentru sfaturi, o sa incrrc sa am mai multa incredere in mine.

Nu ai pentru ce! Daca ai vreodata nevoie de ajutor trimite-mi pe pm un mesaj cu id-ul tau si te voi ajuta pentru ca fac asta cu cea mai mare placere pentru toata lumea care are nevoie de mine.Te pup!

7 răspunsuri:
| Cristiann25 a răspuns:

Ti-am lasat id-ul meu dar nu stiu daca se trimit mesajele, daca nu mi-l poti trimite pe al tau pentru a vb mai multe acolo.