Off de fiecare data cand vad povesti de genul imi amintesc de iubita mea(nu sunt un copil) pe care o iubeam enorm! As vrea sa o mai am langa mine, sa mai fim impreuna.
Incearca mai bine sa faci un sport, sa mergi la sala sau sa alergi intr-un parc undeva ca sa nu mai mananci ciocolata si alte chestii care ti-ar putea dauna atat sanatatii cat si luarea in greutate(esti fata si stii ca se slabeste foarte greu si se ingrasa usor).
Baga-te in seama cu el si daca te place o sa te caute el si o sa dezvolte conversatiile din ce in ce mai mult.
Te pup si sper sa ai noroc nu ca mine!
Ba esti si ai sa vezi ca o sa gasesti baiatul potrivit pentru tine la timpul potrivit. Dumnezeu le aranjeaza pe toate cum trebuie crede-ma.
Asa o sa fie ai sa vezi.Eu va dau la toti toate raspunsurile din inima pentru ca stiu cum e sa suferi din dragoste, stiu cum e sa iubesti pe cineva si sa dai orice sa il ai inapoi.De m-ar putea ajuta si pe mine cineva! Off.Stai linistita ca o sa-ti gasesti baiatul potrivit cand nu te astepti.
Multumesc mult pentru sfaturi, o sa incrrc sa am mai multa incredere in mine.
Nu ai pentru ce! Daca ai vreodata nevoie de ajutor trimite-mi pe pm un mesaj cu id-ul tau si te voi ajuta pentru ca fac asta cu cea mai mare placere pentru toata lumea care are nevoie de mine.Te pup!
Ti-am lasat id-ul meu dar nu stiu daca se trimit mesajele, daca nu mi-l poti trimite pe al tau pentru a vb mai multe acolo.