| Klandestin a întrebat:

Saptamana asta m-am culcat cu o minora de 17 ani, 1 an diferenta, am facut protejat! acuma spune ca vrea sa ma duca la politie sad... se poate?

Răspuns Câştigător
| JohnnyBi a răspuns:

Ma. cat timp nu ai o functie de protejare/educare a sa precum medic curant, profesor, educator, tutore, curator in exercitiul functiunii, cat timp nu i-ai promis bunuri, bani sau alte foloase si cat timp nu ai constrans-o fizic sau psihic sa aiba actul sexual (ca sa intri in viol) nu are a face. nici virgina nici protejat trebuie sa NU indeplinesti NICIUNA din conditiile de mai sus.

fii atent. ca sa fie viol trebuie sa aiba certificat medico-legal sa demonstreze ABUZUL fizic asupra ei. adica urme de violenta pe corp si in interiorul vaginului (ca daca e viol nu se uda si la penetrare au loc anumite urme pe care un doctor legist le descopera). se duce la politie si ce? poate demonstra viol? are urme de violenta pe ea? ciuciu. si act sexual cu un minor, atat timp cat diferenta intre voi e de 1 an (mai mic decat 3 cat prevede legea) si nu ai facut nimic de mai sus (nu ai functiile alea, nu ai promis bani, etc) nu are ce sa iti faca

21 răspunsuri:
| MuncaLaDomiciliu a răspuns:

Intrebarea este pentru ce vrea sa te duca la politie...era virgina inainte de contactul cu tine sau nu? A fost un act consimtit, de buna voie sau nu? Da-ne mai multe detalii te rog.Succes!

| Klandestin explică (pentru MuncaLaDomiciliu):

Salut! nu era virgina! si a venit de buna voie la mine acasa! Ea a vrut!

| MuncaLaDomiciliu a răspuns (pentru Klandestin):

Pai si atunci de ce sa te reclame la politie? pe ce motiv?

| MuncaLaDomiciliu a răspuns (pentru MuncaLaDomiciliu):

Inca 2 intrebari si te lamuresc:
1. Ai 18 ani impliniti?
2. Ti-ai folosit autoritatea ori influenţa asupra ei ca sa o faci sa vina la tine?

Art. 220 alineat 3 din Noul Cod Penal spune asa:

(3) Fapta prevăzută în alin. (1), comisă de un major cu un minor cu vârsta între 13 şi 18 ani, când majorul a abuzat de autoritatea ori influenţa sa asupra victimei, se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.

Daca nu ai 18 ani impliniti, sau fata a venit 100% de bunavoie( trebuie sa poti dovedi asta), ca apoi sa incerce sa te santajeze, atunci stai linistit.

| neutrino a răspuns:

Protejat sau nu, da, se poate.

| Alcyon a răspuns:

Daca esti major, cam nasol...

| Klandestin explică (pentru MuncaLaDomiciliu):

Man. am 18 ani! ea a venit de buna voie! nu a fost virgina nu nimic, si a fost protejat!

| Madayna a răspuns:

Se poate doar ca nu mi s-ar parea corect din moment ce spui ca si ea a vrut.

| Klandestin explică (pentru Madayna):

Pai asta ma gandeam si eu! A fost si cu cauciuc! si nu am tras de ea... ea o vrut ea o venit... si nu are cum sa demonstreze (zic eu) daca ar fi asa zi de zi sar duce femeile la politie rolling on the floor nu are cum sa isi dea seama ca eu! Si in cat timp? poate sa mearga? ca nu cred ca mai poti sa merg dupa o saptamana. cred ca 48 de ore?

| Madayna a răspuns (pentru Klandestin):

Dupa o saptamana e prea tarziu, daca ar fi fost violata sigur s-ar fi dus cu prima ocazie la politie si n-ar fi asteptat o saptamana, nu prea mai are cum sa dovedeasca ca a fost fortata.

| Klandestin explică (pentru Madayna):

Da nu o fortato nimeni! fapta a fost joi!

| Klandestin explică (pentru Alcyon):

Nu ii chiar asa!

| Madayna a răspuns (pentru Klandestin):

Si de ce vrea sa se duca la politie? Care este motivul?

| Hαppiηеss a răspuns:

Daca nu ai fortat-o in nici un fel si a mai venit si de buna voie la tine in casa nu are ce sa iti faca.
Daca nu vroia nu venea la tine!

| SorinTudor a răspuns:

Vezi daca nu ti-ai facut treaba bine? laughing oricum dupa cum zice si JohnnyBi nu are ce sa iti faca.

| mgtow a răspuns:

Nu mai poate sa faca nimic, ar trebui sa arate la un test ginecolog ca ai intretinut relatii sexuale cu ea dar in 48h dispar semnele si nu poate sa constate nimic, data viitoare daca vrei sa o faci plateste nu mai astepta minore.

greece12
| greece12 a răspuns:

Daca te stii nevinovat, las-o sa se duca unde vrea, nu va avea castig de cauza.

| Klandestin explică (pentru mgtow):

Asa. pai asta a fost joi... mai unpic trev alea 48 de ore oh go on rolling on the floor si poate sa faca ce vrea ea, si o fost cu cauciuc nu are cum sa dovedeasca!

| MacheteX a răspuns:

Nu se poate ^^

| MaharradJah a răspuns:

Stai linistit, daca ea a vrut e clar ca nu esti vinovat cu nimic.

| Emilian65 a răspuns:

Sigur ca se poate! Ti-ai batut joc de viata fetei si in acelasi timp si de a ta.