Da e clar ca l-ai inselat. nu m-ar deranja pentru ca stiu ca omul NU este proiectat sa fie monogam
Fiind verisorul tau nu poti face sex cu el deoarece sunteti rude, el ce varsta are dar tu?
Ai putea sa-ti intrebi si parintii acest lucru, macar le-ai arata ca nu ti-au dat educatie prea multa si te-ar putea educa de acum inainte.
Nu ma pot abtine frate sa nu raspund, desi nu imi este adresat mie raspunsul iti raspund asa : de ce nu?
Păi orice faci pe lumea asta trebuie să aibă un motiv. Indiferent că e vizibil ori ascuns.
Să zicem că tu te duci și îi arăți puța verisoarei tale.
Ai putea să o faci fără absolut, dar ansolut nici un motiv?
(acum nu mai poți, pentru că ai face-o că ți-am zis eu )
Poate vreau pur și simplu sa i-o arat fără a avea un motiv anume acțiunea mea, just for fun?
Păi n-ai cum.
"just for fun" ar fi motivul pentru care i-o arăți.
Și dacă n-ar exista "just for fun", motivul ar fi că i-o arăți pentru că am vorbit pe TPU despre asta.
Așa e frate
Daca tu ești într-o relație și ti-ai arătat sânii altui băiat, well, poate nu este tehnic "înșelat" dar cu siguranță este motiv de despărțire pentru băiatul cu care ești împreună. Faptul că persoana in fața căreia te-ai despuiat e vărul tau, nu ameliorează cu nimic situația.
Nu e normal, dar nici sunt trasate niște reguli stricte.
Din bătrâni, e interzis ca sa fie relatii între rudele de gradul 1, 3, 5 adică impar, dar între rudele de gradul 2, 4, 6 se permiteau căsătoriile. Sa ne imaginam ca pe timpuri la sate oamenii nu călătoreau mult și se căsătoreau tot acolo. Opțiuni nu cred ca erau prea multe și probabil asa s-a ajuns cu "derogarea" căsătoriilor între rudele de gradul 2, 4, 6 etc.
Acum alegi tu in ce situație ești cu verisorul tău; dacă e văr primar e de rău. Dar totodată întrebi de inselat. Dacă ai prieten (nu ai precizat) si arăți sânii unui alt bărbat nu cred ca pot sa zic ca e înșelat, dar nici ok nu e.
De ce ai face asta cu o rudă în primul rând?" și cred că nu știi ce înseamnă cuvântul "înșelat"
Pentru ca de ce nu? viata e scurta
Dacă zici tu doriane așa așa e =)
MyPassion întreabă:
anonim_4396 întreabă: