| Lianda86h a întrebat:

Buna TPU se considera înșelat dacă i am arătat sâni verisorului meu. Întrebare doar pentru băieți.v ar deranja?

18 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Fiind verisorul tau nu poti face sex cu el deoarece sunteti rude, el ce varsta are dar tu?

| Paracetamol0lol a răspuns:

De ce ai face asta cu o rudă în primul rând?"happy și cred că nu știi ce înseamnă cuvântul "înșelat"

| Hammurabi a răspuns:

Poți să ne spui de ce ai făcut chestia asta? laughing

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Da e clar ca l-ai inselat. nu m-ar deranja pentru ca stiu ca omul NU este proiectat sa fie monogam

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Hammurabi):

Nu ma pot abtine frate sa nu raspund, desi nu imi este adresat mie raspunsul iti raspund asa : de ce nu? laughing

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Paracetamol0lol):

Pentru ca de ce nu? viata e scurta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e normal, dar nici sunt trasate niște reguli stricte.
Din bătrâni, e interzis ca sa fie relatii între rudele de gradul 1, 3, 5 adică impar, dar între rudele de gradul 2, 4, 6 se permiteau căsătoriile. Sa ne imaginam ca pe timpuri la sate oamenii nu călătoreau mult și se căsătoreau tot acolo. Opțiuni nu cred ca erau prea multe și probabil asa s-a ajuns cu "derogarea" căsătoriilor între rudele de gradul 2, 4, 6 etc.

Acum alegi tu in ce situație ești cu verisorul tău; dacă e văr primar e de rău. Dar totodată întrebi de inselat. Dacă ai prieten (nu ai precizat) si arăți sânii unui alt bărbat nu cred ca pot sa zic ca e înșelat, dar nici ok nu e.

| VoidEternal a răspuns:

Daca tu ești într-o relație și ti-ai arătat sânii altui băiat, well, poate nu este tehnic "înșelat" dar cu siguranță este motiv de despărțire pentru băiatul cu care ești împreună. Faptul că persoana in fața căreia te-ai despuiat e vărul tau, nu ameliorează cu nimic situația.

| Hammurabi a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Păi orice faci pe lumea asta trebuie să aibă un motiv. Indiferent că e vizibil ori ascuns.
Să zicem că tu te duci și îi arăți puța verisoarei tale.
Ai putea să o faci fără absolut, dar ansolut nici un motiv? laughing
(acum nu mai poți, pentru că ai face-o că ți-am zis eu laughing )

Poate vreau pur și simplu sa i-o arat fără a avea un motiv anume acțiunea mea, just for fun?

| Paracetamol0lol a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Dacă zici tu doriane așa așa e =)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Înșelat față de cine?
Ai un iubit?
In orice caz, înșelat nu e. Înșelat înseamnă flirt, sărut, petting sau relații sexuale. Ce ai făcut tu e mai degrabă un gest ciudat sau poate l-ai făcut în glumă. Poate.

| Hammurabi a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Păi n-ai cum.
"just for fun" ar fi motivul pentru care i-o arăți.
Și dacă n-ar exista "just for fun", motivul ar fi că i-o arăți pentru că am vorbit pe TPU despre asta. laughing

| Violleta2022 a răspuns:

Exchibitionism se cheama, ca nu ai inselat pe nimeni

| Violleta2022 a răspuns:

Ai putea sa-ti intrebi si parintii acest lucru, macar le-ai arata ca nu ti-au dat educatie prea multa si te-ar putea educa de acum inainte.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Înșelat? De ce te dezbraci in fata rudelor?

| PedoBarbie a răspuns:

S-ar numi înșelat dacă ați fii cu alta/altul în relație.

Așa e frate