Nu cred ca este frumos deloc ce au facut. Eu una sigur nu as fi putut rezista la asa ceva ( nu ma refer ca-mi placea baiatul, dar la ideea ca prietenele mele vroiau sa ma faca sa ratez oportunitatea) si as fi facut cunostinta cu el. Anyway, poate ca e mai bine cum ai procedat tu, lasand de la tine ca sa nu te certi cu ele. Gandeste-te ca poate ai facut si tu ceva cu care le-ai suparat, sau doar au si ele momentele lor. E normal sa te superi dupa asa ceva, dar nu cred ca trebuie sa rupi prietenia de tot. Ori incerci sa discuti problema asta, ori da-le cateva zile sa le treaca supararea(in caz ca poate ai facut tu ceva si nu stii) sau fitele . Stai si tu relax cateva zile si pana la urma au sa te cheme ele afara sau te vor suna ( daca va intelegeati asa de bine cum spui) si poate se vor prinde ca te-ai suparat. Bafta!
Uite-te in oglinda si compara-te cu ele. Esti mai frumoasa, mai deosebita? Ai mai mult succes la baieti? Daca da...e clar.sunt invidioase
Intamplarea cu baiatul chiar nu are relevanta pentru ca nu conteaza cine l-a vazut primul ci pe cine ar alege el in cazul in care...
Sunt de parere ca poti aplica proverbul: Prietenul la nevoie se cunoaste.Inventeaza ceva si pune-le la incercare.Totusi daca ai inceput sa te indoiesti de prietenia lor, problema este clar la ele deoarece prin comportamentul lor ti-au ridicat aceste semne de intrebare.PS:Ai mare grija pentru ca in joc sunt convingerile tale, sentimentele tale.
Eu zic sa nu te rogi de nimeni. Poarta-te si tu exact cum se poarta si ele cu tine, adica indiferente, si incearca sa iti faci prietene noi, sa iesi cu ele, sa te distrezi chiar in fata prietenelor tale ca sa inteleaga ca nu ai nevoie de ele ca sa te simti bine. Daca doar ti s-a parut ca au ceva cu tine, vor incerca sa vada ce ai, daca nu fiecare isi va vedea de viata ei. Nu ai nevoie nici de aprobarea lor ca sa iti placa de un baiat, si in plus el se uita la tine. Poate te simti tu singura si ti se pare ca au ceva cu tine, mai pateam si eu asta cateodata, dar oricum nu te ruga de nimeni. Nu cersim prietenii si iubiri! Asta e regula de baza Bafta! :*
Iti dai seama la ce te gandesti tu? Da ce te intereseaza. Eu in locul tau le faceam si mai rau in ciuda. Le ignoram complet. Intotdeauna sa raspunzi cu aceeasi moneda in viata. Te ignora, le ignori. bafta la patinat.patinam impreuna ca si eu am probleme.GLUMEAM