Daca nu vrei sa paraseasca locul de munca, faceti un sacrificiu, du-te la el si transferate la alta facultate sa fi aproape de el! dacal iubesti cu adevarat!
Din pacate, nu... M-am informat si e nevoie de loc liber si de acordul universitatii pentru transfer, care si asa, se obtine, foarte, foarte greu. Daca nu e "cineva" in spate cu un "imbold", nu te transfera nimeni.
Așa cum s-a spus deja - de ce nu te transferi tu atunci la o facultate din București?!?
Sau (dacă tot ești „boboacă"), ai putea să dai iar admitere, poate chiar găsești în capitală o facultate care să ți se potrivească mai bine. Nu e așa rău să mai faci odată anul 1.
Asa cum am spus, transferul se obtine extrem de greu si abia dupa un an, in cazul in care ai noroc. Cat despre a mai fi din nou "boboaca", aici intervin si problemele cu parintii mei, de care am adus aminte in linii mari mai sus. Ei nu ar fi de acord ca dupa ce am facut un an aici, sa dau din nou admitere, nefiind sigura daca o sa fiu admisa, pentru ca apoi sa repet anul... Multumesc pentru sfat oricum.
Bananacantareata87 întreabă: