anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU sper sa ma puteti ajuta cu cateva sfaturi.eu sincer m-am cam saturat de toata viata asta de tot rasul.nu stiu ce sa mai fac. cu 2 zile inainte de terminarea clasei a 11a m-am certat foarte tare cu prietena mea cea mai buna(bff-ul meu) care era ca sora mea nu ne mai vorbim ne certam raau de tot, cu mama am o viata de cosmar ma cert intruna ne jignim in fine, acum 5 zile am fost violata,mi-e frica sa nu raman gravida,mama are o logica si o conceptie de pe vremea lui pazvante chioru,mi-a spus ca daca ala m-a dezvirginat si poate m-a lasat gravida sa ma marit cu el ca sa nu se faca de ras in lume si in familie,si s-a pus sa ma terorizeze cu acest lucru pana voi accepta sa ma marit cu ala,inainte de toata chestia asta trebuia sa ma duc la scoala de soferi a zis ca nu mai am voie,toti ma acuza spunandu-mi ca eu sunt de vina ca am fost violata nu stiu ce sa mai fac imi vine sa plec departe de toti si sa nu ma mai gaseasca nimeni,acum nu mai am nimic nici bff cu care sa vorbesc care sa ma ajute, nici nimic si nu stiu ce sa fac nu stiu nici ce sa fac cu o posibila sarcina incep sa cred ca dzeu nici nu exista pentru ca daca ar exista lucrurile nu ar fi asa, nu stiu ce sa mai zic, daca ati putea sa ma ajutati cu niste sfaturi ar fi super multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| jessikz0r a răspuns:

Tu vorbesti serios tot ce-ai scris aici? E grava situatia daca e asa, nu stiu poate suna aiurea ce-ti spun dar fi ok sa consulti un psiholog, uite de ex eu am avut in scoala unde am facut liceu o psiholoaga, mai zapacita asa ea dar dadea sfaturi bune, ea are puterea sa te faca sa treci peste cctu ala tau de bff, am trecut si eu prin perioade naspa cand se adunau toate necazurile si iubitii ma paraseau si bffurile se duceau, dar crede-ma nu e un capat de lume, faza cu violu la tine e mai nasoala, acolo nu stiu ce sa zic ca nu stiu nici detalii. Cea mai buna prietena ar trebui sa fie mama ta, mama care ar trrebui sa fie alaturi de tine la faze din astea, sa te sprijine. Spune-i si incearca sa vorbesti cu ea, explica-i ce ai scris aici, n-are cum sa nu te asculte si sa te bage in seama, e imposibil ca o mama sa nu-si asculte fata. In rest, vreau sa-ti spun ca tot e trecator, iar cu bfful ala nu face atata tam tam, las-o asa si daca chiar e un bff isi va arata adevarata fata si va ve-ti impaca, nu exaspera... timpul le vindeca pe toate, o sa cresti si-o sa vezi ca nimicurile ce te macina acu o sa fie amuzament pe mai incolo. pup sper sa fii bine, bafta cu mama ta :*

4 răspunsuri:
| ridhimagupta a răspuns (pentru jessikz0r):

mama ar trebui sa fie cea mai buna prietena a mea dar in schimb se poarta cu mine ca cu ultimul om, multumesc frumos pentru raspuns

| elanana a răspuns:

Poti incerca sa vb. cu mama ta sa ii explici gravitatea situatiei. Tu vrei sa pastrezi copilul? si de asta depinde, tu esti propriul tau stapan si nu decide mama ta cu cine te casatoresti si in plus cum dai tu de ala? ok si faza cu bff-ul icearca sa vb si cu ea sa rezolvati problema fetele se cearta din chestii minore si ajung la bataie laughing in rest cam asta te sfatuiesc a si dupa tota faza asta poate mergi la un pshiolog. Numai bine, sper ca te-am ajutat cat de cat happy

| elanana a răspuns:

Poti sa vb cu mama ta adica totusi tu esti propriul stapan ok? si cu bff-ul incearca sa vb sa rezolvati problema. Conteaza mult daca vrei sa pastrezi copil si cum dracu sa te casatoresti cu violatorul? mama ta e tampita? ok poti incerca si un pshiolog. Numai bine happy

| OviTM a răspuns:

D-zeu nu exista, nu pastra copilu violatorului lol, cine *** isi doreste un copil conceput in circumstante de genu? daca te-ai certat cu prietena ta poti sa o lasi deoparte, chiar nu e importanta, tu acuma trebuie sa faci avort si sa iti revi din orice stare negativa ai avea si sa iti gati scoala si bacu. Si pe mama poti sa o lasi deoparte, cica sa te casatoresti cu violatoru rolling on the floor))), ce proasta laughing, in loc sa fie alaturi de tine ea te... in gura cum s-ar zice. Cladesteti viitoru incet incet si fugi de oamenii de **** cu 300 la ora! Sper sa iti rezolvi problemele.