Presupun ca pretul unui avort (indiferent de metoda folosita) efectuat in Spania, este MULT mai scump/ridicat daca il raportam la preturile practicate in lei, in Romania.
BUna, am cautat pe net, nu am gasit pentru Spania ci pentru Austria.
În Austria, costurile de avort nu sunt acoperite de o asigurare medicală, aşa cum se întâmplă în toate ţările din Europa de Vest. Pentru un avort se plăteşte un preţ fix fără costuri suplimentare:
Pana în săptămâna a 10-a de sarcină € 560, -
De la săptămâna a 10 –a până la săptămâna a 14-a de sarcină € 600
Banuiesc ca si in Spania cam tot pe acolo se invart preturile.
Uaaau,cat de mult! Dar despre pastila aceea pentru avort ce parere ai?
Dragul meu, iti multumesc pentru raspuns. Ce parere ai despre pastila pentru avort?
Multumesc pentru raspuns. Ce parere ai despre avortul medicamentos?
Pastilele fiindca este vorba de 2 medicamente, NU se comercializeaza la ''liber'' fiindca administrarea lor se face sub directa supraveghere a unui medic ginecolog, care trebuie sa stabileasca care este momentul OPTIM precum si CANTITATEA/DOZA corecta din al 2-lea medicament. Din acest motiv avortul medicamentos NU poate fi facut de oricine si in orice conditii ''asa dupa ureche''. Este cea mai moderna, ce mai putin stresanta, lipsita de durere, fara anesteziere, cu rata de succes foarte mare de peste 95% daca este efectuata in perioada cuprinsa intre ce-a de-a 5-a si a 8-a saptamana de sarcina. Acceseaza si citeste : http://www.mifepristona.ro/
Bună, eu în momentul de fata sunt în Spania și din câte am înțeles eu aici se face avort numai dacă sarcina Îți pune viața în pericol... slabe șanse ca sa poți efectua un avort în Spania...
P.S. m-Am intresant pe tema ăsta acum câteva zile eu sunt destul de tânăr și vreau sa știu la ce as putea sa mă aștept?
bebemik întreabă: