| IngerCazator a întrebat:

Stiu ca am mai pus intrebarea asta dar vreau mai multe raspunsuri!

Deci este un baiat cu care am fos la inceputul anului scolar impreuna si sincerchiar il iubiam dar el mai mult si-a batut joc de mine... Am fost impreuna nici macar o saptamana, 5 zile parca...

Pana cad mi-am revenet de la despartire a trecut cred ca vreo saptamana. Dupa aceea am inceput sal tratez cu indiferenta si chiar nu-mi mai pasa de el. De la un timp in coace [1-2 luni] a inceput sa se bage in seama cu mine, a data cand am trecut pe hol m-a luat in brate eu l-am respuns, pentru ca nu mai simteam nimi si cand imi mai scriia pe mess imi zicea "ce faci frumoasa" sau "iubito"...

Acum 3 zile mi-a scris pe mess din nou si mi-a zis ca vrea sa se mpace cu mine ca regreta, si ca acum simte ceva pentru mine si ca ma iubeste. Eu i-am zis ca nu il cred, si ca daca am vb fata in fata poate i-as putea da un raspuns. Si cred ca azi sau maine s-ar putea sa ne intalnim sa vb. Deci intrebarea mea este cum sa fac sa imi dau seama ca ma minte sau nu? si cum imi dau seama ca el chiar ma iubeste? [sincer cred ca miau revenit sentimentele pentru el]

DAU FUNDA + VOT!

Răspuns Câştigător
| Felys a răspuns:

Poti incerca o impacare dar nu mai pune suflet, incearca sa fi rece un timp ca sa vezi daca nu cumva vrea doar sa se joace sau e pe bune indragostit, tu insa ramai ferma, nu te atasa prea mult ca nu se stie

10 răspunsuri:
| indragostituspun a răspuns:

Poti incerca.Dar daca crezi ca nu ti la el nu o face nu are rost sa iti bati joc de sentimele lui.Bafta

| neutrino a răspuns:

Asa cum la tine sentimentele vin si pleaca, asa se intampla si la el.

| Azµre a răspuns:

La urma urmei este viața ta, dacă tu alegi să te împaci cu el e decizia ta, nu a noastră și nu te putem influența în a lua-o! Cel mai bine fă ce consideri tu doar că nu te arunca cu capul înainte fii mai rezervată pentru început...

| Music4life a răspuns:

Nu merita sa te intorci, se agia atat pentru. ca a vazut ca esti indiferenta, pentru esti ca un "premiu".
Continua sa-l tratezi cu indiferenta si cauta alt baiat care te merita.
Bafta!

| BeBeAdE a răspuns:

Sincer nu merita sa ii mai dai o sansa... tipu e un porc si poate o fi facut el vreun pariu cu prietenii lui (stiu ca un prieten de al meu la fel a facut)...deci chiar nu merita, dar tu faci cum vrei.

| mariamary96 a răspuns:

Parerea mea este ca trebuie sa ii mai dau o sansa nu ai nimic de pierdut dar nu te implica prea tare in relatie sa nu isi bata iar joc :*Succes

| RomanescuRareş2000 a răspuns:

Wow tu ai trait o adevarata poveste de dragoste. straight face

Tu ne intrebi pe noi daca minte? Noi de unde draq sa stim suntem Mama Omida?
P.S.:ii salut pe cei de la TPU pentru prosti

| IngerCazator explică (pentru RomanescuRareş2000):

Pfoai da ce amuzant esti... daca nu esti in stare sa ma ajuti ce dracu mai cauti aici? admiri privelistea? daca nu stii sa raspunzi la ce te mai bagi in discutie?

| RomanescuRareş2000 a răspuns (pentru IngerCazator):

Nu vreau sa par un om rau dar ce varsta ai? caci eu cred ca ai 13-14 ani iar eu de asta am comentat asa.Dar daca ai peste 15 ani iti recomand sa-l lasi in treaba lui de prost.ca la inceput si-a batut joc de tine si acum te vrea? e maaaaaare bou

| adryanagraure98 a răspuns:

Daca nu te iubea nu se impaca cu tine, mai dai o sansa si eu i.am dat prietenului meu si chiar ne intelegem mult mai bine si ne iubim mult mai mult. :*