Poti incerca o impacare dar nu mai pune suflet, incearca sa fi rece un timp ca sa vezi daca nu cumva vrea doar sa se joace sau e pe bune indragostit, tu insa ramai ferma, nu te atasa prea mult ca nu se stie
Daca nu te iubea nu se impaca cu tine, mai dai o sansa si eu i.am dat prietenului meu si chiar ne intelegem mult mai bine si ne iubim mult mai mult. :*
Nu merita sa te intorci, se agia atat pentru. ca a vazut ca esti indiferenta, pentru esti ca un "premiu".
Continua sa-l tratezi cu indiferenta si cauta alt baiat care te merita.
Bafta!
Parerea mea este ca trebuie sa ii mai dau o sansa nu ai nimic de pierdut dar nu te implica prea tare in relatie sa nu isi bata iar joc :*Succes
Wow tu ai trait o adevarata poveste de dragoste.
Tu ne intrebi pe noi daca minte? Noi de unde draq sa stim suntem Mama Omida?
P.S.:ii salut pe cei de la TPU pentru prosti
Pfoai da ce amuzant esti... daca nu esti in stare sa ma ajuti ce dracu mai cauti aici? admiri privelistea? daca nu stii sa raspunzi la ce te mai bagi in discutie?
Sincer nu merita sa ii mai dai o sansa... tipu e un porc si poate o fi facut el vreun pariu cu prietenii lui (stiu ca un prieten de al meu la fel a facut)...deci chiar nu merita, dar tu faci cum vrei.
La urma urmei este viața ta, dacă tu alegi să te împaci cu el e decizia ta, nu a noastră și nu te putem influența în a lua-o! Cel mai bine fă ce consideri tu doar că nu te arunca cu capul înainte fii mai rezervată pentru început...
Poti incerca.Dar daca crezi ca nu ti la el nu o face nu are rost sa iti bati joc de sentimele lui.Bafta
Nu vreau sa par un om rau dar ce varsta ai? caci eu cred ca ai 13-14 ani iar eu de asta am comentat asa.Dar daca ai peste 15 ani iti recomand sa-l lasi in treaba lui de prost.ca la inceput si-a batut joc de tine si acum te vrea? e maaaaaare bou
beausingurlamasamea întreabă: