A da am uitat s amentionez! am facut 3 teste si au iesit negative.DAR SPER SA-MI ARATAT REALITATEA[DESI UNUL L-AM FACUT ACUM 3 SAPTAMANI, DIN URINA DE DIMINEATA].
Eu am avut aceeasi prolema, si m-am dus la gineco. rezultat a fost simplu : Infectie.
Nu fata, evident ca nu esti! Poate e doar o problema hormonala si o infectie.
Nu am infectie! asta mi-a spus-o medicul de familie dupa rezultatele analizelor de urocultura! tu urinai mult si des fara usturimi?
Asta zic si eu. Dar de ce urinez in halul asta? Si canditativ si des?
Nu inteleg de ce doamne iarta-ma nu va protejati 5 minute, mai bine stati 4 luni cu frica? ia anticonceptionale daca pe dansul il "deranjeaza" prezervativul, dar ai grija! vrei sa mai treci prin grijile astea odata? NU, nu esti gravida!
Poti sa ai metroanexita(raceala la ovare), dar in nici un caz sa fii insarcinata. Daca erai, nu mai aveai ciclu in fiecare luna. Asa ca stai linistita. Fa o baie fierbinte la picioare timp de o saptamana si ia Xefo, oxacilina si No-Spa. Nu o sa mai ai nimic. Insanatosire grabnica.
Eu sunt si putin plinuta[163 cm / 63 kg] si nu-mi dau seama [ ca unii spuneau ca la 4 luni se vede putin] dar eu nu vad nicio schimbare.
Ieri trebuia sa imi vina menstruatia si nu mi-a venit.[+ ca nu am niciun semn ].
cand ma voi duce sa fac ecografia ce se va vedea? daca o sa se vada un copil acolo? mama mea o sa lesine.
CE SA MAI FAC? SUNT SPERIATA DE MOARTE. ASA MOD DE A URINA NU AM MAI AVUT IN VIATA MEA! SI NU SE MAI OPRESTE! DE VREO O LUNA SI CEVA APROAPE 2.
AlexEjmecheru întreabă: