Doamne dar mai terminati cu intrebarile astea, cred ca am citit aceleasi intrebari de peste 10 ori azi, ai net da? documenteaza-te may baiatule, ca de aia exista internet, gasesti tot ce vrei pe el.
Si da iti afecteaza dezvoltarea organelor genitale vor ramane de 2 cm si niciodata nu vei mai putea face sex. Ai inteles?
De ce sa minti baiatu`? Esti nervoasa? Varsa`ti nervii altundeva, nu aici. Daca aveti mintea proasta numai raspundeti prost.
Mintea proasta? Hm frumos, ce sa zic, am spus ca erau peste 10 persoane ieri care au postat aceeasi intrebare, te mai saturi nu? si cel putin exista internet, d-aia e inventat, asa ca nu-ti mai da tu cu parerea, ca nu te-a bagat nimeni in seama. Ceao!
Nu ma intereseaza daca m`a bagat cineva in seama sau nu.Important este ca raspunsul tau sa nu fie bagat in seama
Pai ai zis ca important e ca raspunsul meu sa nu fie bagat in seama, tu de ce l-ai bagat? te contrzici singur
Avantaje:
-nu exista
Dezavantaje:
-vei avea tulburari de comportamenti si psihice
-penisul isi va schimba culoarea in maro
-s-ar putea sa ti se rupa ata
-iti irosesti,, samanta'' degeaba
-pacatuiesti.
Nu vezi ca raspunsul tau este fara rost?
Oamenii oricum pacatuiesc, se duc la biserica, spovedire si gata.Care e problema?
Singurul dezavantaj adevărat de aici e al 3-lea care nu este un dezavantaj.
1.Sigur nu esti travestit? Cum sa incepi salutul cu ''buna''?
2. Avantaje nu sunt.
Dezavantaje:pierderea vederii, tulburari psihice, aparitia anxietatii, depresie, obsesie, pierdere de calciu si magneziu.
Nu te afecteaza cu nimic, e chiar benefic si in plus cica daca te masturbezi de 2 ori pe zi iti creste durata vietii cu 8 ani
Nu frate, stai linistit, nu te afecteaza cu absolut nimic.Ba dimpotriva, vei vedea efectele mai tarziu