Doamne dar mai terminati cu intrebarile astea, cred ca am citit aceleasi intrebari de peste 10 ori azi, ai net da? documenteaza-te may baiatule, ca de aia exista internet, gasesti tot ce vrei pe el.
Si da iti afecteaza dezvoltarea organelor genitale vor ramane de 2 cm si niciodata nu vei mai putea face sex. Ai inteles?
1.Sigur nu esti travestit? Cum sa incepi salutul cu ''buna''?
2. Avantaje nu sunt.
Dezavantaje:pierderea vederii, tulburari psihice, aparitia anxietatii, depresie, obsesie, pierdere de calciu si magneziu.
De ce sa minti baiatu`? Esti nervoasa? Varsa`ti nervii altundeva, nu aici. Daca aveti mintea proasta numai raspundeti prost.
Nu frate, stai linistit, nu te afecteaza cu absolut nimic.Ba dimpotriva, vei vedea efectele mai tarziu
Nu te afecteaza cu nimic, e chiar benefic si in plus cica daca te masturbezi de 2 ori pe zi iti creste durata vietii cu 8 ani
Nu vezi ca raspunsul tau este fara rost?
Oamenii oricum pacatuiesc, se duc la biserica, spovedire si gata.Care e problema?
Mintea proasta? Hm frumos, ce sa zic, am spus ca erau peste 10 persoane ieri care au postat aceeasi intrebare, te mai saturi nu? si cel putin exista internet, d-aia e inventat, asa ca nu-ti mai da tu cu parerea, ca nu te-a bagat nimeni in seama. Ceao!
Singurul dezavantaj adevărat de aici e al 3-lea care nu este un dezavantaj.
Nu ma intereseaza daca m`a bagat cineva in seama sau nu.Important este ca raspunsul tau sa nu fie bagat in seama
Pai ai zis ca important e ca raspunsul meu sa nu fie bagat in seama, tu de ce l-ai bagat? te contrzici singur
Dany_Daniel_1998 întreabă:
Andrei5001737 întreabă: