| ღtuweetyღ a întrebat:

:*sunt cam confuza, deci sa incep:
eu i-am spus unui baiat pe mess ca-mi place avut lui..si am intrat in vba cu el si si-a amintit k luni a fost sf elena si mi-a spus lma, dupa si eu i-am spus lui sa-i spuna surori lui lma si ca imi este dor de ea. dupa si el a spus ca si lui ii este dor de mnnelaughing, dupa eu am spus "ce?", iar el a zis ca la apucat indragosteala...si ca daca ma place, greu ii mai trecelaughing..in fine.dar eu nu prea il cred..pt ca are 18 ani si eu sunt prea mica pentru el..si asta i-am si zis, dar el a spus ca asa bine ii place de mine.
deci..intrebarea mea este : chiar e posibil ca lui sa-i placa de mine.[eu am >13]:"
P.S.: suntem destul de buni prietenistraight face

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate vrea doar sa-si bata joc de tine(idiotul daca e asa!) sau te place cu adevarat.Ar trebui sa-ti dai seama din comportamentul lui, cum vorbeste cu tine, cum se uita la tine.Astea sunt lucrurile dupa care iti dai seama daca si el te place. Funda?big grin

| 0IoAnA0 a răspuns:

Fara suparare dar nu cred ca te place dupa modul cum a spus.o el(daca ai relatat binethinking). Dar e posibil sa nu am dreptate si sa te placa. Fii mai atenta la ce se intampla in continuare si iti vei da seama. Ar fi bine daca ai putea sa te intalnesti cumva cu el, prin sora lui(am inteles ca e de aceeasi varsta cu tine). Poate te duci in vizita la ea acasa si o rogi sa te invite cand e si el acasa si vezi atunci cum se comporta.happy

| ღtuweetyღ explică (pentru 0IoAnA0):

Dar..stai linistita..ca nu ma supar..pentruca eu nu vreau sa fim mai mult decat friends.big grin si am pus intrebarea..pentru ca vroiam sa fiu sigura. daca e pe bune..sau decat la misto.dar el a spus ca nu il deranjeaza daca nu vrau sa fim mai multe decat prieeteni.si ca o sai treaca pana la urmahappy

| Kodak07 a răspuns:

Du-te la scoala copile, ca e grele limba romana!

| ღtuweetyღ explică (pentru Kodak07):

Ahaahaalaughing..alta treaba n`ai decat sa`mi spui tu mie ce sa fac?! si stiu ca am mai gresit.dar am scris repedetongue

| Kodak07 a răspuns (pentru ღtuweetyღ):

1.Scrie repede pe "mess" nu aici, mai ales daca vrei si ajutor, trebuie sa intelegem si noi ce spui.
2.Acum in legatura cu intrebarea : nu cred ca te place, avand in vedere diferenta de varsta.Ai grija, dupa parerea mea el vrea sa profite de tine.

| ღtuweetyღ explică (pentru Kodak07):

Asta.sper si eu..sa nu ma placa..pentru ca nu vreau..sa stric amicitia cu elstraight face

| Kodak07 a răspuns (pentru ღtuweetyღ):

Asta ar trebui sa ii spui lui: ca sunteti prea buni prieteni si nu vrei sa va stricati legatura. happy