| Anonima2395 a întrebat:

Sunt cu prietenul meu de 9 luni, dintre care el a stat in tara doar 2 luni si jumatate.In primele 6 luni ne-am inteles foarte bine, dar, dupa aceea el a inceput sa fie foarte schimbator.Acum o luna a fost in tara si ne-am inteles foarte bine, iar, dupa ce a plecat inapoi a inceput sa fie putin cam rece.Sunt zile in care imi vorbeste ca la inceput, si alte zile in care imi vorbeste mai respingator sau nu imi vorbeste deloc.Il iubesc enorm de mult si chiar nu as vrea sa il pierd.Pur si simplu nu stiu ce sa mai fac.Mi-a dovedit de multe ori ca ma iubeste dar nu stiu ce sa mai cred.Voi ce credeti ca s-a intamplat de e asa? Mentionez ca eu am 19 ani si el 23.

Răspuns Câştigător
| Marymary733 a răspuns:

Eu cred ca el te iubeste dar, probabil ii este dor de tine si iti simte lipsa, incearca sa discuti cu el si eu am fost intr-o sitatie asemanatoare si stiu ca o discutie deschisa, e cel mai bun lucru happy

1 răspuns:
| Anonima2395 explică (pentru Marymary733):

Eu am incercat de foarte multe ori sa port o discutie cu el dar se enerveaza si imi zice ca el ma iubeste dar nu stiu ce sa mai cred.Cateodata e foarte dulce, si cateodata foarte indiferent dar din pacate este mai mult indiferent decat dulce sad