Si prietenul meu este fix le fel, dar eu nu pot iesi cu fetele, in excursi cu clasa, nu pot face nimic, si daca merg la cumparaturi imi tine morala si en certam. ar trebui sa ii axplici altceva, ca ai numai o viata si nu vrei sa ti-o consumi cu el, si ne distrandu-te deloc, explica-i ca daca mai face asta o sa te piarda, si asa o sa se gandeasca mai bine la ce face, si nu o va mai afce din prima, dar cu timpul te va lasa sa faci mai multe. bafta!:*
Am sa incerc, insa mai greu cu baietii astia. Mersii :* si bafta si tie !
O sa incerc, insa mai greu cu baietii astia..mersii :* si bafta si tie !
Pai dupa parerea mea daca nu are incredere in tine slabe seanse sa il convingi fa-l prima data sa aiba incredere in tine. Daca are incredere in tine spune-i sa te lase macar o data sa vada ca nu il inseli sa-si faca o parere. Incearca sa ii explici ca totusi ai si tu o varsta nu poti iesi doar cu el saw sa stai in casa toata ziua daca el are o problema si nu poate iesi. Daca nu te intelege nici cum ori ii al naibi de gelos ori e nebun dupa tine si ii e frica sa nu te piarda. Sper ca ti-am fost de ajutor. salut:*
Mai incearca de exemplu cu ce ii place lui sa faca ce-l mai mult: fotbal, sa iasa prin cluburi, la o bere cu prieteni. Spune. i nu mai faci nici tu acel lucru si nu merg nici eu cu prieteni sau faci si tu ce iti place si fac si eu ce imi place cadeti la un comun acord. Succes
Va trece timpul si te vei maturiza. ii vei da papucii. iti vei da seama ca majoritatea barbatilor sunt niste cretini. Cand ii lasi iti canta in struna, te roaga in genunchi sa te intorci. iar cand esti din nou a lor, te trateaza ca pe o proprietate si nu iti ofera pic de libertate. Acum poate esti mai mica, dar cu timpul iti vei da seama ca nu merita sacrificiul...
Iti dai seama ca nu am ganduri marete de la varsta asta, da' stii cum e din moment ce te intelegi cu persoana de langa tine nu prea iti vine sa renunti asa usor..si incerci sa. l faca sa inteleaga lucrurile. mersii oricum!
U de ce nu faci la fel? stiti doar sa dati sfaturi altora! da u tot cu el stai, si degeaba i-ai zis lui asta k tot k el face! oameni de astia intelegeti k nu's de voi! ei derbedei si/sau prea autoritari, voi cuminti si fara pic de sange in voi! pleaca! asta-i rezolvarea! si lasa-ma k iubirea ii cat universul de mare! o fii, da sa va vad cand o sa ajungeti sa va cante greierii in jur! k iubi-iubi pleaca dispare si o sa ramaneti singure si iar va plangeti de mila, k nu mai e si k voi ati ramas amanet! cate cazuri sunt de astea si tot nu va invatati minte! e viata voastra si voi o trati exact asa cum vreti! el e prietenul vostru nu un dictator! fara "fa aia, aia aia, si nu fa aia aia aia" ii acolo sa va iubeasca sa se poarte frumos, sa va inteleaga, sa va sprijine, nu sa va inderparteze de lumea voastra! pun pariu k aveti doar 10 contacte in lista de mess! vai vai cat de naive puteti fi. daca acum nu va traiti viata, la 50 de ani n-o s-o mai traiti! acum faceti-le pe toate! acum-i momentu!
Buna! am citit povestea ta cu tipul si ma cam ingrozit ce poate crede asa sa trecem la ce am de zis. mai bine i-ai zice sa stea calm si sa vina si el cu tine doar daca vrei tu sau el sti si daca nu vrea si face mereu figuri din astea desparetete de el asta inseamna ca nu te iubeste deloc. Te rog eu daca vrei sa mai dai niste deteliii ca nu prea am inteles pa pa!
Incearca sa-l prezinti pe iubitul tau prietenilor, o sa vad cum stau lucrurile si totul o sa fie bine.
Nu face figuri, adica doar imi zice ca nu ii convine nu incepe cu isteerii si faze de genu'. E pur si simplu prea gelos. dar oricum am discutat cu el. Multumesc de parere.
Mindfulness întreabă: