| puiutzz27 a întrebat:

Sunt cu un baiat de 2 ani.Ne intelegem ft bine.(eu am 17 iar el 19). In primul an cand am ajuns sa ne cunoastem mai bine el imi cerea deseori sa facem sex. dar eu nu eram pregatita iar el ma intelegea. Acum, de cateva saptamani m-am gandit mai mult la lucrul asta (el nu stie deoarece nu am mai vbit de ft mult timp legat de subiectul asta). Ma simt pregatita sa o fac, dar as vrea sa-mi dati cateva idei... as vrea sa-l iau prin surprindere insa nu stiu exact cum.Precizez faptul ca ne iubim enorm! dar eu fiind virgina am si emotii...

Răspuns Câştigător
| anka89 a răspuns:

La mine s-a intamplat in vacanta de iarna in urma cu vreo 5 ani si mai exact in prima zi de Craciun.Nu e nevoie sa iti faci planuri despre cum o sa faci sau o sa faca sau sa vorbiti ceva de genul"In data cutare o sa o facem". Lasa totul sa vina de la tine. Unde va petrceti de obicei timpul numai voi doi impreuna fara sa va derajeze nimeni? Pur si simplu cand va sarutati sa ii dai de inteles ca vrei sa mergi mai departe! Incearca sa lasi se vina totul de la sine.Si la urma urmei a asteptat saracul 2 ani, tu ce zici inca mai merita sa mai astepte? oricum bravo lui pentru intelegerea pe care ti-a aratat-o

3 răspunsuri:
| Spinoasa a răspuns:

Buna! Si eu sunt exact in aceeasi situatie ca tine,aceleasi varste,parca citesc povestea meahappy,Mai si eu m-am gandit dseori la asta si sincer incep sa bat in retragere,nu vreau sa imi para rau,dar ce Dumnezeu mai am un an si sunt majora,si sunt responsabila de ceea ce fac(mi-e putin teama si de parinti).e o chestie pe care o faci o data in viata,ma gandeam cam prin vacanta de iarna sa fac marele pas,dar nu sunt foarte hotarata, inca ma vad o copila care mai vrea sa copilarescahee heeAi grija de tine. Daca vrei sa mai vorbim astept mesajele tale, sincera sa fiu si mie mi-ar face bine sa vb cu cineva despre asta.

| puiutzz27 explică (pentru anka89):

Multumesc mult pentru sfat! Chiar m-a ajutat foarte mult...

| anka89 a răspuns (pentru puiutzz27):

Ma bucur kiss