anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tpu...sunt cu un baiat de 3 luni si in ultimul timp ne certam in fiecare zi. sunt convinsa ca ma iubeste si eu il iubesc insa nu stiu de ce se intampla asta de ce ne certam in fiecare zi ...de ce? ..si de fiecare data cand ne certam imi zice ca se omoara sincer mi-a zis de mii de ori si nu s-a omorat.acum eu nu stiu ce sa fac.m-as despartii de el,dar il iubesc.poate ca as putea trece peste,dar el nu stiu ce va face.nu stiu ce sa mai cred,ce sa mai fac. cand suntem noi amandoi niciodata nu face faze din astea, dar prin mesaje mereu face asa.se supara din orice si imi zice ca se omoara.eu ma gandesc ca el mi-a gasit punctul meu slab si de aceea face asa.voi ce ziceti sa fac? dau funda la cel mai bun raspuns

2 răspunsuri:
| alecsalecs a răspuns:

Iti Recomand sa l parasesti imediat si sa nu i mai acorzi nici o atentie! Cred ca i ai dar prea multa importanta si are impresia ca poate face si se juca cu tine precum vrea el..stie ca l iubesti si de aceea isi da seama ca greu poti sa l parasesti asa ca alege ori continui in felul acesta ori Paraseste l fara nici un pic de remuscare ok? Eu cred ca isi bate joc de tine si atita tot! spune i si tu ca vrei sa te omori!laughingSa vezi ce va zice,, te sfatuiesc sa vorbesti cu parintii lui despre chestia asta.,!

| adelina899 a răspuns:

Ceea ce.ti spune este santaj sentimental il iubesti si nu vrei sa se omoare iar el stie. Totul este ok dupa cum spui tu va iubiti reciproc dar sunt nenumarate certuri probabil din gelozia lui se supara degeabaAthinking
Eu zic ca nu ai nevoie de un astfel de las care zice ca se omoara dintr`o cearta nu e atitudine de baiat straight face mai degraba de gaina fricoasalaughing. Probabil te iubeste prea mult dar nu ar fi singurul care o face si nu vad prea bine chestia asta amenintariile astea ca se omoara din dragoste. Cred ca nu ar trebui sa continui din moment ce va certati destul de des pentru ca, cunosc un caz f asemanator si a dus la despartire, nu toate relatiile sunt la fel dar e parerea mea. Gandeste, te ca, continuand ii faci si lui mai mult rau. Ascultati inima si ai grijalaughing) sper ca nu se va omora daca te desparti de el :-s. Bafta:*