Lasa-l doar undeva si daca continua si-n alte parti... incearca sa te superi pe el... sa-i intorci spatele sau sa faci botic de ratusca. ^.^
Lasal doar pe fund, poate cu timpul sa-i dai voie si in alte parti.Dar deocamdata atat.
Daca te-ar iubi nu ar mai insista asa mult sa te pipaie din moment ce il tot refuzi, cred ca vrea numai sa se culce cu tine
Buna!
Si mie mi s-a intamplat asa, tot in jurul varstei asteia. Sa iti spun ce am facut eu. M-am despartit de el si ghici ce, nu a avut nimic de obiectat!
Acum, trage si tu concluziile.
Nu,nu tine la tine cu adevarat. Vrea doar sa se culce cu tine. E un lucru evident. Ca dovada ca ce zic este adevarat:tu il respingi, aratandu-i ca te simti prost si el continua cu aceleasi chestii. Stai de 3 luni cu el, asta nu e iubire.Esti doar atasata de el. Sfatul meu:pune punct relatiei. Numai bine!
Si prietenul meu face asa, suntem adolescenti si ma iubeste sincer.Asa sunt la varsta asta toti baietii.Dar depinde de situatie.
Da... te-ai inhaitat cu un prost daca te iubeste nu te-ar atinge nicaieri si s-ar gandii de 2 ori la sentimentele tale pentru ca dupa o faza ca asta ai putea sa il lasi si pe el l-ar durea fix in pl. Asa ca nu il lasa si daca mai insista trimite-l la plimbare definitiv
Daca nu ai avea sani si zona intima, te-ar mai pipai? Si atunci, cine e important in relatia aceasta, tu sau zonele tale intime?
Buna! Eu cred ca el nu tine la tine vrea doar sa te F**A
asa cred eu sau....man nu stiu sper ca te-am ajutat:
Dacă tu consideri că el te iubește cu adevărat, și este împreună cu tine pentru că te iubește și nu pentru alt ceva, lasă-l să te iubească, dar ai grija, poate e împreună cu tine doar pentru p****.
Dupa 3 luni n-as putea spune ca te iubeste mai ales daca incearca sa te duca cu dulcegarii. Cred ca totul e un pretext pentru a face sex cu tine. Fetele se indragostesc usor si se lasa duse de vorbe dulci. Nu ceda, o sa vina si baiatul potrivit si atunci nu o sa regreti ca ai spus nu persoanei nepotrivite.
Stai cuminte ca dupa 3 luni ca baiat e greu sa tina atat de repede la tine