| raluca01 a întrebat:

Buna TPU...sunt cu un baiat de o luna, sunt foarte fericita, dar problema este ca el a fost mai demult cu o prietena de-a mea si ea mi-a spus ca inca nu e sigura daca mai simte ceva pentru el sau nu...si noi am hotarat sa nu spunem nimic despre relatia nostra pentru a nu o rani pe prietena mea, pentru ca a mai trecut printr-o situatue asemanatoare si nu a iesit bine deloc.Stiu ca nu vom putea ascunde asta mult, dar macar in acest timp isi va clarifica si ea sentimentele.Deci TPU c parere avetii despre asta?

4 răspunsuri:
| Mysteryossa a răspuns:

Eu cred ca ar fi bine sa ii spuneti, deoarece tot va afla si cu siguratnta se va supara.iar daca e prietena cu adevarat, va intelege ca tu esti fericita cu acel baiat si va accepta situatia chiar daca a fost si iubitul ei.

| MorcovuNud a răspuns:

Pei daca vrei sa te iubreasca iti zic un sfat fa ragoste cu el si spune-i prietenei tale ca trebuie sa treaca la alt nivel asta este ce sa faci, pei daca el te iubeste va tine la tine

| raluca01 explică (pentru Mysteryossa):

I-am spus prietenei mele ca sunt decat de o saptamana cu el si nu s-a suparat din cauza asta ...sau cel putin asta vrea sa credem noi.totul merge super bine.nu ne mai ascundem de ceilalti. mersi pentru sfathappy

| Mysteryossa a răspuns (pentru raluca01):

Nu ai pentru ce.ti-am dat un sfat cu mare placere si sper sa te mai pot ajuta daca vei mai avea nevoie