anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt curioasa sa vad ce parere au celelate persoane:La ce varsta credeti ca e bine/normal sa ai primul prieten.Eu cred ca la 14-15

13 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Din liceu incepand, dar prieteni si nu iubiti cu tot ce implica asta

| kristinne a răspuns:

Eu am inceput sa ies cu prietenul mede cand aveam 14 ani si am o relatie cu el deja de 2 ani, consider ca nu este o varsta anumita, faci asta cand dai de o persoana de care te simti atrasa si vrei sa fii cu el.

| NorishorPhufos a răspuns:

Si eu sunt de aceeasi parere, cu toate ca asta depinde de tine. Uite eu m-am indragostit la 14 ani si inca sunt cu prietenul meu si avem 9 luni.Asta difera, bineinteles, doar nu trebuie sa-ti faci un prieten doar pentru ca ai 14-15 aniwinking

| Azµre a răspuns:

După 15 ani, cât de cât să aibă și ei ceva în cap. Și așa au numai sex la vârsta aia.

| mona a răspuns:

Dupa 15 ani cred eu ca e mai bine

| jessikz0r a răspuns:

Nu poti sa te iei dupa criteriile astea, cand e sa vina va veni cu siguranta.Nu poti planui ceva, ca nu-ti iese! Cand e sa fie va fi, pe ideea asta sa mergi intotdeauna. Succes

| Ola43 a răspuns:

Sa termini generala sa intri la liceul dorit si dupa gagicareala.

| SyndicateW a răspuns:

La 14-15 ani daca este si el este de 14-15 ani, daca o sa ai unul mai mare o sa te prosteasca si o sa te invarta cum vrea el, deoarece nu esti capabila la varsta de 14-15 ani sa gandesti in asa fel incat sa nu fi prostita de un baiat mai invarsta.

| StefyDaniel0102 a răspuns:

Prieteni /iubiti de la orice varsta dar in limita bunului simt sa...eu am avut prima prietena la 12 ani..eram un copil ...nu prea stiam eu ce sa fac.

Răspuns utilizator avertizat
| ÐỄỄẴ97 a răspuns:

Pai prin liceu.

| Alexandru0007 a răspuns:

Eu cred ca la 17-18

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru SyndicateW):

Nu neaparaaat...am o prietena de 14 ani si o fost cu unu de 18 si nu so intamplat nimic..totu o mers okk^^