Eu am inceput sa ies cu prietenul mede cand aveam 14 ani si am o relatie cu el deja de 2 ani, consider ca nu este o varsta anumita, faci asta cand dai de o persoana de care te simti atrasa si vrei sa fii cu el.
Si eu sunt de aceeasi parere, cu toate ca asta depinde de tine. Uite eu m-am indragostit la 14 ani si inca sunt cu prietenul meu si avem 9 luni.Asta difera, bineinteles, doar nu trebuie sa-ti faci un prieten doar pentru ca ai 14-15 ani
După 15 ani, cât de cât să aibă și ei ceva în cap. Și așa au numai sex la vârsta aia.
Nu poti sa te iei dupa criteriile astea, cand e sa vina va veni cu siguranta.Nu poti planui ceva, ca nu-ti iese! Cand e sa fie va fi, pe ideea asta sa mergi intotdeauna. Succes
La 14-15 ani daca este si el este de 14-15 ani, daca o sa ai unul mai mare o sa te prosteasca si o sa te invarta cum vrea el, deoarece nu esti capabila la varsta de 14-15 ani sa gandesti in asa fel incat sa nu fi prostita de un baiat mai invarsta.
Prieteni /iubiti de la orice varsta dar in limita bunului simt sa...eu am avut prima prietena la 12 ani..eram un copil ...nu prea stiam eu ce sa fac.
Nu neaparaaat...am o prietena de 14 ani si o fost cu unu de 18 si nu so intamplat nimic..totu o mers okk^^
Qazzzo întreabă: