1)Ii explici incet cu incet ca nu esti pregatita...2)Trebuie sa inteleaga ca daca o fata nu e pregatita si nu vrea eu una o consider un viol...3)Daca intr-adevar e prietenul tau va intelege
Fara suparare dar mai bine sa se duca la altele decat sa isi bata joc de tine la varsta ta:p
Mda dar ti'ar placea sa fii tu cea de care isi bate joc >.
Buna, ala e santaj daca vreii sa ne impacam ne impacam doar daca o facem, nu e ceva esit din comun toti fac asa daca a facut-o o data o s-o faca de mai multe ori, purtati o discutie daca nu intelege, fi mai distanta, daca deschide subiectu despre tema asta schimba subiectul, oarecum respingel prin gesturi, un baiat poate sa fie impreuna cu o fata si mai mult de 3 ani 4 pana cand o sa obtina ce isi doreste, poate sa mai stea impreuna si cu alte fete, mai sunt baieti nu e numai el mai bine te gandesti bine decat sa faci ceva acum si sa regreti mai tarziu, o sa ajunga sa iti zica daca nu t culci cu mine o sa ma duc la alta apoi o sa zica ca este gluma, poti sa i zici daca cu adevarat ti la mine ma iubesti asteaptama pana cand o sa fiu pregatita sa fac acest pas (asta este adevarul daca te iubeste o sa astepte pana cand te simti pregatita )el o sa zica ca si tu trebuie sa il intelegi pe el chesti de genu dar nu ai ce sa intelegi daca te iubeste, tine la tine o sa te astepte pana cannd o sa fi pregatita.
Totuşi, avem atât timp împreună, nu pot să zic că işi bate joc. Altu în locu lui mă lăsa de mult tinând cont de băieţii din ziua de azi care vor doar sex.
Poi daaa...dar sincer nu stiu ce sa zic daca un baiat mi'ar cere asta i-as zice odata ca nu vreau iar daca el ar insista ar insemna ca e la fel ca toti ceilalti baieti.Iar orice fata merita un baiat diferit...
Chiar nu ştiu ce să fac. Eu l.am mai dus cu zăhărelul dar...
Mda...Eu ti-am zis daca el chiar te iubeste si chiar tine la tine va intelegenu trebuie sa te oblige nimeni.Ii spui sincer ca nu vrei si cum sa zic fii un pic dura ca sa zic asa nu stiu cum sa ma exprim
O să-mi spună " De ce nu mă înţelegi şi pe mine?") Am mai avut discuţii de genu.
Tu ar trebui sa il intelegi pe el sau invers? Daca nu o faci protejat tu poti ramane insarcinata el n-are treabaAsa's baietii de azi.
Ii zici simplu sa te lase impace. Ii spui clar ca nu esti pregatitapentru asa ceva si ca daca nu vrea sa inteleaga sa isi ea talpasita.
Trimite-mi si mie id tau pe privat te rog frumos si daca ti'am fost de ajutor imi poti da si mie o fundita?
Dar tu esti sigura ca in tot acest timp el nu s-a dus la altele? totusi din cite spui tu el insista si daca tu nu-i oferi ceea ce-si doreste el poate gasi asta in alta parte.
Eu iti spun sincer nu face asta. mai tarziu o sa iti para rau si o sa suferii mult. spune-i ca daca te iubeste te asteapta pana o sa simtii tu ca esti pregatita si incearca sa nu mai cedezii in fata lui pentru ca o sa te i.a de proasta si o sa zica ca poate sa faca ce vrea din tine ca il iubesti. asa ca ai grija:*:*
Deja mi.a zis sa ne despartim cand i.am zis ca nu vreau sa fac nimic cu el
Lasa-l in pace! Chiar daca este greu, trebuie sa intelegi ca este mai bine pentru tine! Chiar vrei sa te trezesti insarcinata...lasa-l in pace, sa se duca la alte fete mai proaste ca sa-l multumeasca, nu trebuie sa-i faci tu pe plac...
Pff. nu stiu ce sa zic. atunci spune-i ca tu chiar nu iti doresti asta acum si ca daca vrea sa te astepte bine daca nu mai bine luati o pauza si in pauza asta sa se gandeasca bine la ce are de gand sa faca
KatiMe27 întreabă: