| KaterinaPetrova a întrebat:

sunt de 3 ani junate cu prietenul meu si l-am inselat. el a aflat acest lucru. si acum ne purtam foarte distanti unul cu celalalt. adica el a inceput sa faca anumite lucruri cu fete pe care nu le facea pana acum. ma refer la comportament. eu zic ca relatia noastra nu mai merge. cum as putea sa il fac sa inteleaga acest lucru?

Răspuns Câştigător
| Krueger a răspuns:

Nu e corect ceea ce ai facut,probabil realizezi si tu acest lucru, nu esti singura persoana din lume care a facut-o, zii direct acest lucru, merita sa stie, nu e bine sa iti bati joc de o persoana!

27 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

A inteles, fii tu sigura!
Si foarte urat din partea ta! Daca tot ai facut-o, lamureste lucrurile cu el ca niste oameni responsabili. Nu-l mai tine incurcat.

| Pissicuts a răspuns:

Pai dupa ce l-ai inselat cum ai vrea sa se simta? Sau cum ai vrea sa se comporte?
Ar trebuii sa reparri greseala, si fii sigura ca daca acest baiat chiar tea iubit, aceasta relatie nu va mai merge deloc!

| Bogdannnnnnnnnnnnnnn a răspuns:

Esti vai de steaua ta. Esti o coarda.

| eluar a răspuns:

Prietenul tau e un prost ca nu s-a despartit de tine.iar tu esti o curva oridnara care si-a batut joc de 3 ani jumate de relatie, sper sa se desparta de tine, sa-ti faci un nou prieten si dupa 3 ani sa te insele si el!

greece12
| greece12 a răspuns:

Nu-i poti cere socoteala din moment ce tu ai fost prima care a gresit.
In mod normal,trebuia sa va despartiti inainte sa-l inseli, relatia voastra se terminase de atunci.
Nu are rost sa va mintiti singuri ca mai puteti fi impreuna, spune-i clar ca va despartiti si, in felul asta, va fi si el liber sa se comporte cum doreste cu orice fata.Si tu, la fel.
Nu mai intarzia, mai mult rau va faceti.

| danielcoman32 a răspuns:

E gata, intelege el bine, sta cu tine din mila poate, asa ca, poti oricand sa pui punct fara sa zici nimica.

| briosicabriosel a răspuns:

Vorbeste cu el, e cea mai buna modalitate de a lamuri lucrurile, explica-i ca nu se mai poate, exlica-i de ce l-ai inselat si o sa inteleaga. El se poarta asa cu alte fete pentru ca vrea sa te faca pe tine geloasa poate, sau pentru a se razbuna ca l-ai inselat. incearca sa vorbesti cu el, succes

| Valutzzzu a răspuns:

Eu zic relatia s-a terminat din momentul in cre el a aflat, oricum urat din partea ta.

| Azµre a răspuns (pentru Elianna):

Ai impresia că o să o facă?

| Azµre a răspuns:

Halal prietenă mai ești. După 3 ani să îți înșseli prietenul. Puteai să o faci după 3 luni, 6 luni. Nu l-ar fi durut atât de tare cum îl doare acum.
Bravo felicitări!

| Azµre a răspuns (pentru eluar):

Nu îți dai seamă că și ăla e în șoc, acum stă și se gândește ce-a putut face în ăștia 3 ani jumate de a fost ea în stare să-l înșele.

| Azµre a răspuns (pentru greece12):

Îți dai seama că respectivul este în stare de șoc. chiar dacă nu o arată. Omul stă și se gândește cu ce a putut să îi greșească în acești 3 ani jumate.
Oricum vina e pe deplin a ei.

greece12
| greece12 a răspuns (pentru Azµre):

Sigur ca el functioneaza inca, din inertie! E prea lovit sa reactioneze si prea obisnuit cu ea s-o lase, abia acum incepe sa se trezeasca!
Bine ar fi sa dispara din fata lui inainte sa inteleaga si el ce i s-a intamplat.happy

Păi nu știu, cam asta cred că am face cu toții... Adică să aflu așa ceva de prietena mea dupa 4 ani de relație, îți dai seama, că aș reacționa la fel...
Asta e ar fi bine să dispară și gata.

Elianna
| Elianna a răspuns (pentru Azµre):

Neeeee...

greece12

Exact.
Pentru ca acum e in faza de acalmie, dar daca incepe faza cu violenta, n-o vad bine deloc.

Acum depinde de el ce fel de om este. S-ar putea să se închidă în el și atât. Să nu reacționeze violent.

greece12

Posibil,da.
Dar mi-e groaza de ce o fi in sufletul lui...bietul om.

| Oana92 a răspuns:

Pai daca pana acum nu te-a lasat...e un mare prost, iar tu nu esti nimic mai mult decat o curva!

| LolaLollita a răspuns:

Cum ai putut sa faci asta dupa atata timp? Acum el se poate gandi si ca nu a fost prima data cand il inseli. Mai bine il lasi in pace, sa-si revina si sa gaseasca o fata care sa-l merite si pe care sa o merite.

| lolly a răspuns:

Fi directa cu el si nu mai pierde vremea deoarece timpul nu sta in loc pentru nimeni.
Probabil el incearca sa se razbune pe tine facandu-te geloasa, incercand sa te raneasca la fel cum l-ai ranit si tu pe el. Spune-i ca pur si simplu nu mai merge, flacara din inima ta pentru el s-a stins.

| emil11 a răspuns:

Esti o coarda!

| KaterinaPetrova explică:

Vreau sa spun ca nu m-am culcat cu altcineva.....doar sarut

| lulutza13 a răspuns (pentru Bogdannnnnnnnnnnnnnn):

Daca era unu nu una..nu erai asa categoric..mai las-o moarta

| lulutza13 a răspuns (pentru KaterinaPetrova):

Laasa-i ma in pace.e mereu valabila aia ca daca inseala un barbat e tare, daca inseala femeia e curva...Prosti si proaste.Dar ok, trebuie sa iti pui niste intrebari..de ce ai ajuns sa faci asta.Pentru ca ceva nu e ok in relatie daca te-ai simtit atrasa de altul.Motive exista sigur chiar daca ascunse.

| KaterinaPetrova explică (pentru lulutza13):

Da, este adevarat. un timp nu ne mai intelegeam deloc..si mi-a facut si el niste chestii urate.

| Bogdannnnnnnnnnnnnnn a răspuns (pentru lulutza13):

Eram chiar foarte categoric. Atata timp cat tu zici in stanga si dreapta ca iti iubesti partenerul, inseamna ca minti de ingheata "gheata" happy si-mi dovedeste teoria ca nu exista dragoste.