Foarte grea intrebarea ta, nu prea stiu cum sa te ajut, dar am sa incerc sa vad daca iti dau sfaturi utilizabile. Nu totdeaun un baiat despre care se svoneste ca schimba fetele ca pe carpe, e chiar asa cum se barfeste. Poate ca tine la tine, dar probabil nu stie cum sa-ti arate sau nu stie cum sa se comporte intr-o relatie chiar daca a mai avut prietene. Daca nu ii prea place cu tine sau te avita, acorda-i distanta ca sa isi clarifice sentimentele si sa realizeze daca simte ceva pentru tine. Uneori, putina distanta nu striga, adica ma refer sa faci si tu la fel cu el, dar sa nu exagerezi pentru ca baietii sunt foarte impulsivi cand se simt dati la o parte. Daca el te invita in oras, refuza-l o data, de doua ori, dar la intervale de timp diferite, ca sa nu vrea sa se desparta de tine, dar sa simta totusi ca si tu poti sa-l eziti daca ai chef. E greu cu un asemenea baiat. Spui mai sus ca si-ar dori sa cunoasca o fata mai bine ca sa tina la ea. Inseamna ca e genul de persoana care se atatseaza cam greu, poate ca asta e motivul pentru care te evita sau te lasa balta uneori. Incearca sa purtati mai multe discutii sincere, iar daca el evita subiectul, insista si daca chiar nu vrea sa-ti spuna motivele, poate ca nu te doreste atat de tare precum speri. Incercati sa va cunoasteti mai bine si sa va intrebati daca chiar sunteti facuti unul pentru celalalt. Te-am pupat. Sper sa-ti fie de ajutor.
E genul care sta cu tine asa doar ca sa zica pe la prietenii lui ca are si el o "gagica" si ca sa aiba cu cine sta cand nu are cu cine iesi sau ce face...eu zic sa o termini cu el ...ne e de bine.
Pai ai o discutie deschisa cu el si spune-i ca ori aveti o relatie serioasa de lunga durata ori va despartiti
Buna! inca nu ii da papucii dar nici nu il mai suna asteapta sa te caute el... daca o sa il sacai prea mult se va plictisi repede de tine.Fii mai inabordabila si lasa-te cucerita mai greu o sa vezi cum se va tine dupa tine.Trateaza-l cu indiferenta si fa-te respectata.bafta!